Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 της Λαμίας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League της σεζόν 2022-2023. Η νίκη της ήταν δίκαιη και πεντακάθαρη. Ωστόσο μία μέρα μετά την επικράτηση της Ένωσης υπήρξαν κάποια παράπονα για τη διαχείριση του παιχνιδιού από πλευράς Τύπου.
Συγκεκριμένα ο εκ των υπευθύνων Επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Τάσος Τσατάλης, χωρίς να κατονομάσει το έντυπο σχολίασε σημερινό πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας που φαινομενικά δεν πρόσκειται σε καμία ομάδα.
Χαρακτηριστικά ο Τσατάλης ανέφερε σε ανάρτηση του στα social media:
«Υπάρχει η γεμάτη αξιοπρέπεια, ήθος και πάθος προσπάθεια για να μείνει ζωντανός ο έντυπος και είχα την τιμή να είμαι μέρος της σε εφημερίδες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν βρεθώ σε άλλο ρόλο.
Υπάρχουν όμως κι από την άλλη κάποια πρωτοσέλιδα, όπως ένα σημερινό για τη νίκη μας στην Λαμία, να σου θυμίζουν τι πρέπει να προσπαθείς σταθερά να μη γίνεις ποτέ. Ντροπή σας για μια ακόμη φορά.
Όσο και να καίγεσαι για να μη κερδίσει η ΑΕΚ με την οποία ασχολείσαι με βρώμικα χτυπήματα 24Χ7, μια ελάχιστη αίσθηση αξιοπρέπειας δεν έχεις; Τόση ξεφτίλα;»
Δείτε ποιά μη οπαδικά πρωτοσέλιδα ασχολήθηκαν την Κυριακή 21/8 με τη νίκη της Ένωσης στη Λαμία:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο