Facebook Pixel Άλλος τον «ανακάλυψε», άλλος τον «αποκάλυψε», άλλος τον καθιερώνει!
| 2011-12-26 23:02:00

Άλλος τον «ανακάλυψε», άλλος τον «αποκάλυψε», άλλος τον καθιερώνει!

Άλλος τον «ανακάλυψε», άλλος τον «αποκάλυψε», άλλος τον καθιερώνει!

Τις βαλίτσες του θα πρέπει να ετοιμάσει ο Λεονάρντο, αν βρεθεί πρόταση για την παραχώρησή του τον Γενάρη. Με τον… Αδαμίδη να βλέπει στον πρόσωπο του Κλωναρίδη τον αντικαταστάτη του.

Για να δούμε τα πράγματα από την αρχή, ο Χιμένεθ ήταν εκείνος που είχε ασχοληθεί πρώτος με τον συγκεκριμένο νεαρό ποδοσφαιριστή. Ο Ισπανός, όμως, τον έβαζε να παίζει σε μία θέση που, από ό,τι φάνηκε, δεν του ταίριαζε πολύ. Εκείνη του αμυντικού μέσου. Όχι, τουλάχιστον, όσο του ταιριάζει να είναι πιο προωθημένος, όπως τον χρησιμοποιεί τώρα ο Κωστένογλου.

Άλλος τον «ανακάλυψε», δηλαδή και άλλος τον… «αποκάλυψε». Το ζήτημα είναι ότι… άλλος θα τον καθιερώσει. Εκ των πραγμάτων μάλιστα, καθώς ο Αδαμίδης βλέπει στο πρόσωπό του τον αντι-Λεονάρντο.

Ο πρόεδρος έχει αποφασίσει να πουλήσει τον Βραζιλιάνο αν υπάρξει κάποια καλή πρόταση τον Γενάρη για την παραχώρησή του. Στην πιάτσα κυκλοφορεί ότι ζητάει 1,5 εκ. ευρώ για να το κάνει. Αν βρεθεί ομάδα να του τα δώσει, ο Λεονάρντο θα φύγει από την ΑΕΚ την ίδια ώρα. Με τον Αδαμίδη να ετοιμάζει τον Κλωναρίδη στη θέση του, όπως αρμόζει σε κάθε καλό παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που εκτός από πρόεδρος είναι τεχνικός διευθυντής και προπονητής…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags