Η μικρή Isabelle από το East Tilbury του Essex, βρέθηκε στο Emirates στη νίκη των Κανονιέρηδων επί της Leicester με 4-2. Εκεί κρατούσε ένα πανό το οποίο έγραφε “Smith Rowe is the best number 10 after me! Can I have your shirt please? (Ο Smith Rowe είναι το καλύτερο δεκάρι μετά από εμένα! Μπορώ να έχω τη φανέλα σου παρακαλώ;).

Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν περίμενε πως ο παίκτης της Arsenal θα την επισκεπτόταν στο σπίτι της. Και όμως έγινε! Ο 22χρονος επικοινώνησε μέσω των social media με τη μητέρα της Isabelle και αποφάσισε να πάει στο σπίτι της και να της δώσει ο ίδιος τη φανέλα του!

Η μικρή Isabelle αρχικά γνώριζε πως η φανέλα θα σταλεί ταχυδρομικώς. Έτσι καθημερινά στεκόταν για αρκετή ώρα μπροστά την πόρτα περιμένοντας τον ταχυδρόμο. Όμως ο ταχυδρόμος ήταν ο ίδιος ο Smith Rowe! Η Isabelle με το που τον είδε έτρεξε κατευθείαν να τον αγκαλιάσει ενώ είχε μείνει άφωνη.

Ο παίκτης των Κανονιέρηδων, αφού υπέγραψε πολλά αντικείμενα στο σπίτι, ρώτησε την Isabelle για να μάθει τι της αρέσει από το ποδόσφαιρο. Η Isabelle παίζει ποδόσφαιρο εδώ και 5 χρόνια και φυσικά έχει όνειρο να αγωνιστεί στη γυναικεία ομάδα της Arsenal αλλά και στην εθνική Αγγλίας! Η Isabelle και η μητέρα της ευχαριστήθηκαν στο έπακρον την επίσκεψη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έμεινε για πάνω από μία ώρα στο σπίτι.

Είμαστε σίγουροι πως η μικρή δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή την πολύ ιδιαίτερη μέρα!

ΠΗΓΗ: thepubtales.com