Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και απ' όταν γνώρισε την αποθέωση στο αεροδρόμιο, ο Μπερνάρ δεν σταμάτησε να λέει πόσο ενθουσιασμένος είναι με την υποδοχή του κόσμου. Άλλωστε ο ίδιος δήλωσε δημόσια πως όσα βίωσε στο «Ελ. Βενιζέλος», δεν τα έχει ζήσει πουθενά και ποτέ ξανά στο παρελθόν. Γενικώς, ο Βραζιλιάνος νιώθει 100% βέβαιος για την επιλογή που έχει κάνει να υπογράψει στο Τριφύλλι, κι αυτή η πεποίθησή του έχει ενταθεί ακόμα περισσότερο από τη μέρα που ήρθε στην Αθήνα.

Απέναντι στον Λεβαδειακό, έστω κι από την εξέδρα, ο Βραζιλιάνος «μάγος» έζησε από κοντά την καυτή ατμόσφαιρα της Λεωφόρου. Ενθουσιάστηκε από τον παλμό και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο γήπεδο. Ένα γήπεδο, που άπαντες στον Παναθηναϊκό προσδοκούν ότι με όσα θα κάνει ο Μπερνάρ στο χορτάρι, θα ξεσηκωθεί ακόμη περισσότερο.

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τους Βοιωτούς, ο Μπερνάρ κατέβηκε από τα επίσημα και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια της ομάδας. Όταν έφτασε στο σημείο που βρίσκονταν οι φίλοι του Τριφυλλιού ο Βραζιλιάνος αποθεώθηκε, με τον ίδιο να απολαμβάνει τη στιγμή και να χαιρετάει ιπποτικά τον κόσμο. Πάντως ρεπορταζιακά, να επισημάνουμε ότι δύσκολα ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι έτοιμος για το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

 
Παναθηναϊκού " itemprop="description" />