Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπερνάρ: Με Μπερνάρ αλλά και μία απώλεια η αποστολή του ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό
| 2022-09-10 20:35:00

Με Μπερνάρ αλλά και μία απώλεια η αποστολή του ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Με Μπερνάρ αλλά και μία απώλεια η αποστολή του ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό

Με τον Μπερνάρ να τίθεται για πρώτη φορά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Δεν πρόλαβε τελικά ο Χουάνκαρ, που έμεινε εντελώς εκτός αποστολής.

«Παρών» δηλώνει ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο ο Μπερνάρ, έστω κι αν ο Βραζιλιάνος θα είναι μια επιλογή από τον πάγκο.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουάνκαρ, ο οποίος εν τέλει δεν πρόλαβε καν να μπει στην 22άδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, λοιπόν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags