Facebook Pixel Μάνουελ Νόιερ: Συγκλονιστική συνέντευξη σε Ελληνίδα δημοσιογράφο! Αποκάλυψη για την υγεία του
| 2022-11-04 00:29:00

Συγκλονιστική συνέντευξη Νόιερ σε Ελληνίδα δημοσιογράφο! Αποκάλυψη για την υγεία του

Sportdog Team
Συγκλονιστική συνέντευξη Νόιερ σε Ελληνίδα δημοσιογράφο! Αποκάλυψη για την υγεία του

Γιατί ο σπουδαίος Γερμανός γκολκίπερ έκανε τρεις επεμβάσεις! Πως ξεπέρασε τα προβλήματα που προκάλεσαν εμπόδια στη ζωή του.

Ο Μάνουελ Νόιερ, τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου και διεθνής με την Εθνική Γερμανίας, μόλις εξομολογήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι πάλεψε με τον καρκίνο του δέρματος ο οποίος εμφανίστηκε στο πρόσωπό του και αποκάλυψε ότι έχει υποβληθεί ήδη σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις.

Είναι η πρώτη φορά που ο Γερμανός γκολκίπερ μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και εύχεται να μπορέσει να συμμετέχει στο Μουντιάλ του Κατάρ που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Ο 36χρονος Νόιερ εξήγησε πως το προσωπικό του ιστορικό με τον καρκίνο αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη ώστε να συνεργαστεί με την συμπατριώτισσά του και τρεις φορές πρωταθλήτρια Grand Slam τενίστρια Ανγκελίκ Κέρμπερ για να κυκλοφορήσουν μια σειρά φαρμακευτικών καλλυντικών περιποίησης δέρματος με την ονομασία «Newkee».

«Έχουμε και οι δύο ένα πολύ προσωπικό ιστορικό δερματικών ασθενειών. Στην περίπτωση της Ανγκελίκ πρόκειται για υπερμελάγχρωση που σχετίζεται με τον ήλιο και στη δική μου περίπτωση για καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό μου, τον οποίο έχω ήδη χειρουργήσει τρεις φορές. Γι’ αυτό και φροντίσαμε ιδιαίτερα να μην κάνουμε συμβιβασμούς όσον αφορά την αντηλιακή προστασία: Επειδή προπονούμαι συνεχώς έξω και μου αρέσει επίσης να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου στη φύση» δήλωσε ο Μάνουελ Νόιερ σε δελτίο τύπου.

Ποτέ πριν ο τερματοφύλακας δεν είχε αποκαλύψει τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, ούτε πότε ακριβώς υπεβλήθη στις τρεις αυτές χειρουργικές επεμβάσεις. Αυτή την περίοδο, βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας από έναν τραυματισμό στον ώμο και ευελπιστεί να είναι εγκαίρως έτοιμος ώστε να ενταχθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του που θα ταξιδέψει στο Κατάρ για το Μουντιάλ. Να θυμίσουμε πως ο Νόιερ έχει 113 συμμετοχές με την Εθνική Γερμανίας ενώ αγωνιζόταν ως βασικός το 2014 όταν η χώρα του κατέκτησε το Μουντιάλ. Την ίδια χρονιά, κέρδισε και το βραβείο Χρυσό Γάντι.

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags