Facebook Pixel ''2012: Έτος εξέγερσης, ανατροπής και αποκατάστασης της τάξης''
| 2012-01-02 18:15:00

''2012: Έτος εξέγερσης, ανατροπής και αποκατάστασης της τάξης''

''2012: Έτος εξέγερσης, ανατροπής και αποκατάστασης της τάξης''

Έτσι βλέπουν τη νέα χρονιά οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι συνεχίζουν τον αγώνα τους για τη δικαίωση της ομάδας τους και του Αχιλλέα Μπέου...

«Ο σύνδεσμός των Austrian Boys εύχεται όπως η νέα χρονιά εξασφαλίσει υγεία, ευτυχία και ευδαιμονία σε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας και όπως το έτος 2012 αποτελέσει ορόσημο για το μέλλον του συλλόγου μας. Προσδοκούμε δε, σε πλήρη αποκατάσταση της κατάφωρης αδικίας που υπέστη η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και ο Αχιλλέας Μπέος από μεροληπτικά αθλητικά δικαστικά εκτρώματα, μη εκλεγμένους πολιτικούς χαρτογιακάδες που ενεργούν ως βασιλικότεροι του Βασιλέως και επικεφαλείς ποδοσφαιρικών αρχών που παρά το υψομετρικό τους μέγεθος δυστυχώς στερούνται ηθικού αναστήματος, ειλικρίνειας και προσωπικότητας. Όλοι τους προκαλούν θυμηδία, αλλά σύντομα θα εκλιπαρούν για οίκτο!

Τέλος, στις δύσκολες στιγμές που όλοι βιώνουμε και στο ζοφερό μέλλον που κάποιοι νομίζουν πως έχουν προδιαγράψει για όλους εμάς χωρίς εμάς, οφείλουμε ως Βολιώτες να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια και ως Έλληνες με περηφάνια. Πρέπει το 2012 να αποτελέσει το έτος της εξέγερσης, της ανατροπής και της αποκατάστασης της έννομης τάξης.

Όλη μας η ζωή είναι διαρκής αγώνας…. είναι Βόλος… είναι Ολυμπιακός και Ελληνισμός.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!», αναφέρει η ανακοίνωσή τους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags