Facebook Pixel Απαντήσεις μέσω Facebook από Ξενιάδη
| 2012-01-03 00:36:00

Απαντήσεις μέσω Facebook από Ξενιάδη

Απαντήσεις μέσω Facebook από Ξενιάδη

Ο 46χρονος επιχειρηματίας απαντάει σε όλους τους «φίλους» του μέσω διαδικτύου.

Εδώ και λίγες ώρες έχουμε μπει στο 2012. Η τεχνολογία προχωράει και το διαδίκτυο έχει γίνει ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, σε πολλά κράτη, οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, είναι το νούμερο ένα μέσο για να... φύγει η είδηση με ταχύτατους ρυθμούς. Πρωθυπουργοί, ο Πάπας, μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες, συμβόλαια, μεταγραφές και πολλά άλλα, έχουν γίνει γνωστά μέσα από το Facebook και το Twitter. Αυτό ωστόσο συμβαίνει περισσότερο σε άλλες χώρες, καθώς στην Ελλάδα είμαστε λίγο... πίσω.

Αυτό βεβαίως δεν συμβαίνει και με τον Βασίλη Ξενιάδη. Ο 46χρονος επιχειρηματίας και επίδοξος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, διατηρεί ενεργό τον λογαριασμό του στο Facebook (εξακριβωμένο ότι είναι αληθινός ο λογαριασμός). Μάλιστα, από την ημέρα που το όνομά του ήρθε στο προσκήνιο για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ένωσης, οι «φίλοι» του αυξάνονται συνεχώς. Ο ίδιος δεν διστάζει να απαντήσει σε όλους, να κάνει «like» σε σελίδες που του προσθέτουν στον «τοίχο» του, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που... chatάρει.

Τις τελευταίες ώρες και όσο αυξάνονται δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην είναι τόσο «δυνατός», όσο παρουσιάζεται, αρκετός κόσμος αναζητάει απαντήσεις. Και αυτές τις παίρνει δημοσίως, μέσω του «τοίχου» του. To aek365.gr σας παρουσιάζει τις ενδιαφέρουσες απαντήσεις που έχει δώσει σε όλα τα ερωτήματα του κόσμου, ακόμα και αν κάποια από αυτά, άλλος στη θέση τους θα τα... προσπερνούσε.

Σε ερώτηση φίλου της ΑΕΚ, σχετικά με το δημοσίευμα του aek365.gr, με τίτλο: «Δεν θα περάσει την ΕΕΑ ο Ξενιάδης», και με σχόλιο: «Μήπως κάνουν προπαγάνδα και τα ΑΕΚτζήδικα site κ. Ξενιάδη; Δώστε απαντήσεις», σχολίασε:

Vasileios Xeniadis Κε Κωστλακο , προκαταβάλανε την ΕΕΑ? Αυτό είναι κίνηση πανικού.. καταρχήν ας έρθουν στο ραντεβού με τους νομικούς μας ...όλα τα άλλα είναι ..ιστορίες..

-Για κάποια στοιχεία σχετικά με το παρελθόν του, από δημοσίευμα άλλου site, στα οποία φαίνονται παλιότερες δραστηριότητές του

Vasileios Xeniadis Αγαπητέ φιλέ Γεώργιε, φυσικά και τα έχω διαβάσει και έχει λάθος πληροφορίες, εάν θυμάσαι πήραμε πρωτάθλημα με ΑΜΟΡΦΩΤΟ πρόεδρο που οικονόμησε από την ΑΕΚ, άσε λοιπόν να κλείσει η συμφωνία ..και εδώ είμαστε...

Για δημοσίευμα άλλης ιστοσελίδας με τίτλο: «Μηδενικό εισόδημα δηλώνει ο Β.Ξενιάδης!» και αφού πρώτα έχει κάνει like (!) στο συγκεκριμένο θέμα που του έχουν ποστάρει στον «τοίχο» του , απάντησε:

Vasileios Xeniadis αγαπητέ φίλε Στάθη, μάλλον το προφίλ είναι 100% αληθινό και συνομιλούμε με όλο το κόσμο, όσο αφορά το συγκεκριμένο σχόλιο, δεν πονηρεύεσαι ποιος τα βγάζει?

-Στην συνέχεια δέχτηκε άλλη ερώτηση: Κύριε Ξενιάδη βεβαιώστε μας ότι η ΑΕΚ πηγαίνει σε καλά χέρια και θα μας έχετε μαζί σας γιατί δεν αντέχουμε άλλο κάρβουνο

Vasileios Xeniadis δεν έχουμε καμία ασχολία στην Ελλάδα, και για αυτό... όλες οι επιχειρήσεις μας είναι στο Εξωτερικό , όπως όλοι ... Αλλά δεν είναι παράξενο που προσπαθούν να γυρίσουν τόσο κόσμο με τόσα ΨΕΜΑΤΑ.????

-Ένας άλλος φίλος της ΑΕΚ, παρότρυνε τον 46χρονο επιχειρηματία: Κύριε Ξενιάδη ελάτε αύριο στο γήπεδο να δείτε τον λαό της μελοντικής σας ομάδας (αν ποτέ την αγοράσετε)

Vasileios Xeniadis σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου , όμως δεν είναι σωστό καμία εμφάνιση η οποιαδήποτε δήλωση μέχρι να κλείσει η συμφωνία.

-Παρακάτω υπήρξε μία άλλη άποψη: Κύριε Ξενιάδη Μόνο όταν μπουν τα λεφτά θα σταματήσουν να σας ειρωνεύονται και να σας χλευάζουν. Επίσης ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ (δεν αναφέρουμε το όνομα του συναδέλφου για ευνόητους λόγους) γράφει ότι το πολύ 2-3 ημέρες θα βγουν πράγματα και θάματα για εσάς, που θα σας αναγκάσουν να αποσυρθείτε. Σας παρακαλώ μία απάντηση πάνω σε αυτό. Ευχαριστώ.

δηλαδή αγαπητέ φίλε Γεώργιε ,αυτό είναι που θέλει ο Κος (αναφορά του εν λόγω δημοσιογράφου) ?? να αποσυρθώ?? έχει κάποια άλλη λύση ο Κος αυτός?? Αναμένω με αγωνία όπως και εσείς ....παρακαλώ ενημερώστε με

-Υπάρχει και μία ακόμα θέση ενός φίλου της ΑΕΚ, στη συνέχεια, όπου λέει: Βασίλη όσοι είναι έξυπνοι καταλαβαίνουν τι παίζεται πίσω από την ΑΕΚ και την πώληση της. ξέρω ότι την θέλεις και το χρήμα υπάρχει αλλά υπάρχουν και λαμόγια που δεν σε θέλουν για ευνόητους λογούς. έχεις περάσει με χειρότερες καταστάσεις και τα' χεις καταφέρει ας τους να λένε. και ξέρω ότι αν δεν κάτσει αυτή η φάση πάλι ΑΕΚ θα ‘σε στην καρδιά. απλά μην καταθέσεις εύκολα τα όπλα κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις και αν χάσεις στην ουσία κερδισμένος θα' σαι.

Vasileios Xeniadis ακριβώς, τώρα βγάζουν φήμες ότι δεν θα πάρω έγκριση από ΕΕΑ , μήπως βλέπω πανικό?
 

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags