Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: ΣΟΚ στο Κατάρ! Νεκρός οπαδός ομάδας που παίρνει μέρος στο Μουντιάλ (ΦΩΤΟ)
| 2022-11-26 18:26:00

ΣΟΚ στο Κατάρ! Νεκρός οπαδός ομάδας που παίρνει μέρος στο Μουντιάλ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ στο Κατάρ! Νεκρός οπαδός ομάδας που παίρνει μέρος στο Μουντιάλ (ΦΩΤΟ)

Άσχημα νέα από την χώρα διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου μιας και όπως έγινε γνωστό οπαδός πέθανε ενώ ήταν σε ταξίδι αναψυχής για να παρακολουθήσει την ομάδα της χώρας του στη διοργάνωση.

Ουαλία: Θρήνος για τους Ουαλούς καθώς όπως έγινε γνωστό ο Κέβιν Ντέιβις, 62 ετών, από το Pembrokeshire που βρισκόταν στη Ντόχα με τον γιο του και τους φίλους του, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες ομάδας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχασε τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το BBC Wales ο Ντέιβις πέθανε από φυσικά αίτια την Παρασκευή (25/11), τονίζοντας ότι δεν βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ήττα της Ουαλίας με 2-0 από το Ιράν, με το προξενείο του Ηνωμένου Βασιλείου να προσφέρει βοήθεια , με την υποστήριξη της Ένωσης Υποστηρικτών του Ποδοσφαίρου Cymru, η οποία εξυπηρετεί τους φιλάθλους στο τουρνουά.

Μάλιστα η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από την Ουαλία έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter λέγοντας ότι οι σκέψεις της ήταν με την οικογένεια και τους φίλους του Κέβιν αυτή τη θλιβερή στιγμή και είπε ότι θα βοηθούσε σε ό,τι μπορούσε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags