Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Τρελάθηκε ο Μπέντο με την ήττα της Κορέας - Πήρε στο... κυνήγι τους διαιτητές - Πλάνταξε ο Χουάνγκ (vid)
| 2022-11-28 21:20:00

Τρελάθηκε ο Μπέντο με την ήττα της Κορέας - Πήρε στο... κυνήγι τους διαιτητές - Πλάνταξε ο Χουάνγκ (vid)

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο Μπέντο με την ήττα της Κορέας - Πήρε στο... κυνήγι τους διαιτητές - Πλάνταξε ο Χουάνγκ (vid)

Πολύ δύσκολο είναι το μέλλον της Νοτίου Κορέας στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά την ήττα από την Γκάνα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιτίθεται λεκτικά στους διαιτητές και τον άσο του Ολυμπιακού να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκριά του.

Μουντιάλ 2022: Έξαλλος ήταν ο Πάολο Μπέντο στο τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γκάνα και τη Νότια Κορέα καθώς μετά το τελευταίο σφύριγμα από τον Άγγλο διαιτητή, Άντονι Τέιλορ, υπήρξανε έντονες διαμαρτυρίες του Σον και των συμπαικτών του προς τον ρέφερι που δεν άφησε να εκτελεστεί το κόρνερ.

Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας από την Ασία Πάουλο Μπέντο, βρέθηκε δίπλα στον διαιτητή και διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα, κάτι που τον κάνει να μην είναι στο πάγκο της Κορέας στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων με την Πορτογαλία.

Την ίδια στιγμή μάλιστα μετά το τελικό σφύριγμα και το αρνητικό αποτέλεσμα για τους Ασιάτες ο Ινμπόμ Χουάνγκ ξέσπασε σε λυγμούς μιας και δεν κατάφεραν να πάρουν έστω την ισοπαλία κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γκάνα.

Δείτε τις σκηνές από τον αγώνα του Μουντιάλ 2022
 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags