Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Παράνοια από Αργεντίνο σπίκερ στο τρίτο γκολ της Αλμπισελέστε - Απίθανες ατάκες - "Μέσι σ’ αγαπώ" (vid)
| 2022-12-14 16:42:00

Παράνοια από Αργεντίνο σπίκερ στο τρίτο γκολ της Αλμπισελέστε - "Μέσι σ’ αγαπώ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παράνοια από Αργεντίνο σπίκερ στο τρίτο γκολ της Αλμπισελέστε - "Μέσι σ’ αγαπώ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη της Αλμπισελέστε και στην πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ, με τον συμπατριώτη του να... τρελαίνεται με την φάση του τρίτου γκολ απέναντι στους Κροάτες.

Μουντιάλ 2022: Ο Λιονέλ Μέσι είναι αυτός που έχει πάρει από το... χέρι την Αργεντινή και την έχει οδηγήσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον δημοσιογράφο από την πατρίδα του, Πάμπλο Χιράλτ, να τον απολαμβάνει μέσα από το γήπεδο και να δίνει... ρεσιτάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κροατία.

«Αργεντινή καρδιά μου, εκπληκτικό. Λέο Μέσι κυρίες και κύριοι, θρύλος, Λέο Μέσι σ' αγαπώ», ήταν μερικά από αυτά που είπε μετά το τρίτο γκολ της Αλμπισελέστε, ενώ στο twitter του έγραψε: «Η ιδιοφυία, ο θρύλος, ο καλύτερος στην ιστορία. Δεν μπορώ να βρω λέξεις που σε περιγράφουν. Από τον Λιονέλ στον Χιουλιάν και 3-0. Ένα ακόμα Αργεντίνικο... βήμα στην ζωή μου».

Δείτε το βίντεο με ίσως την καλύτερη περιγραφή του Μουντιάλ 2022, μέχρι την... επόμενη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags