Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ορθάνοικτο και μένει να δούμε που θα παίξει, μετά την φυγή του από την Αγγλία και την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ! Μάλιστα, τον θέλουν αρκετά ομάδες από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, που δίνουν χρήματα που ξεφεύγουν από την λογική.

Πάντως, ο Ρονάλνο θέλει να μείνει στην Ευρώπη και να βρει σύλλογο που αγωνίζεται στο Champions League προκειμένου να συνεχίσει να γιγαντώνει τον μύθο του

Πάντως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην αγαπημένη του Μαδρίτη και ζήτησε άδεια από τη Ρεάλ για να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της στο «Valdebebas».

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, η Ρεάλ τελικά ενέκρινε το αίτημα του Κριστιάνο, ο οποίος βέβαια σήμερα (14/12) προπονήθηκε ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα σε διαφορετικό γήπεδο.

Φυσικά η παρουσία και μόνο του 37χρονου σούπερσταρ στις εγκαταστάσεις της Βασίλισσας έδωσε νέα πνοή στις μεταγραφικές φήμες που κάνουν λόγο για ιστορική επανασύνδεση, αν και ένα τέτοιο σενάριο προς το παρών δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.