Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Τιτανομαχία Μέσι - Εμπαπέ στον τελικό του Μουντιάλ - Τότε ο μεγάλος αγώνας - Έκπληξη με την ώρα
| 2022-12-14 22:59:00

Τιτανομαχία Μέσι - Εμπαπέ στον τελικό του Μουντιάλ - Τότε ο μεγάλος αγώνας - Έκπληξη με την ώρα

Sportdog Team
Τιτανομαχία Μέσι - Εμπαπέ στον τελικό του Μουντιάλ - Τότε ο μεγάλος αγώνας - Έκπληξη με την ώρα

Είναι πλέον επίσημο! Γαλλία και Αργεντινή θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Κατάρ σε μια αναμέτρηση που περίμεναν οι πάντες από την ώρα που ξεκίνησαν οι αγώνες.

Μουντιάλ 2022: Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, μιας και μετά από την πρόκριση της Αργεντινής, απέναντι στην Κροατία, την Τρίτη (13/12) ήρθε και αυτή της Γαλλίας κόντρα στην έκπληξη της διοργάνωσης, Μαρόκο, κάτι που σημαίνει ότι στην μεγάλη αναμέτρηση η Αλμπισελέστε θα αντιμετωπίσει τους Τρικολόρ.

Οι Γάλλοι θα βρεθούν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον μεγάλο τελικό, κάτι που έχει να συμβεί από το 1990 και την Δυτική Γερμανία, ενώ οι Αργεντίνοι θα φτάσουν ξανά στο τέλος του δρόμου για πρώτη φορά μετά το 2014 και την ήττα τους από τα Πάντσερ.

Το μεγάλο φινάλε του Μουντιάλ 2022 είναι προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή (18/12), στο γήπεδο Λουσάιλ, με το μόνο... περίεργο να είναι η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης αφού, όπως είχε συμβεί και στον τελικό του 2018 στην Ρωσία, η σέντρα θα γίνει στις 17:00, μιας και η FIFA επέλεξε αυτή την ώρα για τηλεοπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags