Facebook Pixel Γαλλία - Αργεντινή: "Νοσοκομείο" η Γαλλία πριν τον τελικό - Δεν προπονήθηκαν και είναι αμφίβολοι δύο ενδεκαδάτοι!
| 2022-12-16 19:28:00

"Νοσοκομείο" η Γαλλία πριν τον τελικό - Δεν προπονήθηκαν και είναι αμφίβολοι δύο ενδεκαδάτοι!

Sportdog Team
"Νοσοκομείο" η Γαλλία πριν τον τελικό - Δεν προπονήθηκαν και είναι αμφίβολοι δύο ενδεκαδάτοι!

Νέο σοκ για την Εθνική Γαλλίας, καθώς δεν προπονήθηκαν σήμερα (16/12) ούτε οι Τεό Ερναντέζ και Τσουαμενί, με τη συμμετοχή τους στον τελικό με την Αργεντινή να είναι αυτομάτως αμφίβολη.

Γαλλία - Αργεντινή: Μετά τα κρούσματα ίωσης που έχουν ξεσπάσει στη Γαλλία και έχουν αφήσει εκτός προπονλησεων τους Αντριέν Ραμπιό, Νταγιότ Ουπαμεκανό, Κίνγκσλεϊ Κομάν, Ραφαέλ Βαράν και Ιμπραΐμα Κονατέ, ακόμη δύο νέα προβλήματα προέκυψαν εσχάτως για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε το γαλλικό «RMC», σήμερα (16/12) δεν προπονήθηκαν ούτε οι Ορελιέν Τσουαμενί και Τεό Ερναντέζ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει υποστεί μία μικρή θλάση στο ισχίο, ενώ ο αριστερός μπακ της Μίλαν είχε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, με τη συμμετοχή και των δύο να κρίνεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. 

Έτσι, Ντεσάμπ έχει να διαχειριστεί πάρα πολλά προβλήματα ενόψει του μεγάλου τελικού του Μουντιάλ με την Αργεντινή την Κυριακή (18/12 -17:00, ANT1).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags