Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Απίστευτες ατάκες από θρύλο του ποδοσφαίρου για Ρονάλντο - "Με κάνει να τον λυπάμαι"
| 2022-12-20 01:23:00

Απίστευτες ατάκες από θρύλο του ποδοσφαίρου για Ρονάλντο - "Με κάνει να τον λυπάμαι"

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες από θρύλο του ποδοσφαίρου για Ρονάλντο - "Με κάνει να τον λυπάμαι"

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε προς το πρόσωπο του Πορτογάλου σούπερ σταρ παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο μιλώντας με σκληρά λόγια για αυτόν.

Λόταρ Ματέους: Νέα καριέρα για τον παλαίμαχο Γερμανό ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια εργάζεται σαν ηλεσχολιαστής, ιδιαίτερα γνωστός για την έντονη κριτική που δεν διστάζει να ασκήσει σε πρόσωπα από το παρελθόν αλλά και το παρόν του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ο τελευταίος που κατακεραύνωσε για την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

«Με τον εγωισμό του ο Ρονάλντο κατέστρεψε την ομάδα και τον εαυτό του. Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι υπήρξε τεράστιος παίκτης και φονικός εκτελεστής, όμως αυτή την στιγμή χαλάει την εικόνα του. Δυσκολεύομαι να δω το πώς μπορεί να βρει θέση σε κάποια ομάδα, οπότε κατά κάποιον τρόπο είναι πραγματικά για λύπηση. Σίγουρα ήταν η μεγάλη απογοήτευση του Μουντιάλ, δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από τον Μέσι. Χαίρομαι πολύ για τον Μέσι γιατί είναι ο απόλυτος νικητής, το άξιζε γιατί προσφέρει ανεπανάληπτη χαρά στους ποδοσφαιρόφιλους με τον τρόπο που αγωνίζεται εδώ και 17-18 χρόνια», είπε ο Λόταρ Ματέους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags