Καρίμ Μπενζεμά: Συνεχίζεται το... σήριαλ μεταξύ εθνικής Γαλλίας και του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον τελευταίο να έχει παράπονα από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ μιας και όπως αναφέρει το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός, ώστε να χρειαστεί να φύγει από το Κατάρ, αλλά μία συγκυρία που ευνόησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Τρικολόρ.
Μάλιστα ο Καρίμ Τζαζίρι, φίλος και ατζέντης του κατόχου της Χρυσής Μπάλας δημοσίευσε βίντεο με τις εξετάσεις του 35χρονου αναφέροντας ότι ήταν σε θέση να αγωνιστεί στη νοκ-άουτ φάση.
"Συμβουλεύτηκα τρεις ειδικούς που επιβεβαίωσαν τη διάγνωση για τον Μπενζεμά, ότι θα μπορούσε να ήταν σε φόρμα από τη φάση των "16". Λοιπόν, γιατί του ζητήσατε να φύγει τόσο γρήγορα;", έγραψε ο Τζαζίρι για τον Καρίμ Μπενζεμά.
Je pose ça là mais avant ça j’ai consulté 3 spécialistes qui confirment le diagnostic que @Benzema aurait pu être apte à partir des 1/8 éme pour au moins être sur le banc ! Pourquoi lui avoir demandé de partir si vite ? pic.twitter.com/wtOHhDeDVW — Karim Djaziri (@KDjaziri) December 26, 2022
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο