Facebook Pixel Καρίμ Μπενζεμά: Χαμός από τον μάνατζερ του Μπενζεμά - Βγάζει στη... σέντρα Ντεσάμπ και Γαλλία για το Μουντιάλ
| 2022-12-27 18:39:00

Χαμός από τον μάνατζερ του Μπενζεμά - Βγάζει στη... σέντρα Ντεσάμπ και Γαλλία για το Μουντιάλ

Sportdog Team
Χαμός από τον μάνατζερ του Μπενζεμά - Βγάζει στη... σέντρα Ντεσάμπ και Γαλλία για το Μουντιάλ

"Φωτιές" ανάβει ο Καρίμ Τζαζίρι, ατζέντης του Γάλλου επιθετικού που πόσταρε βίντεο με τις εξετάσεις του ποδοσφαιριστή ζητώντας εξηγήσεις για τον αποκλεισμό του από τους Τρικολόρ.

Καρίμ Μπενζεμά: Συνεχίζεται το... σήριαλ μεταξύ εθνικής Γαλλίας και του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον τελευταίο να έχει παράπονα από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ μιας και όπως αναφέρει το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός, ώστε να χρειαστεί να φύγει από το Κατάρ, αλλά μία συγκυρία που ευνόησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Τρικολόρ.

Μάλιστα ο Καρίμ Τζαζίρι, φίλος και ατζέντης του κατόχου της Χρυσής Μπάλας δημοσίευσε βίντεο με τις εξετάσεις του 35χρονου αναφέροντας ότι ήταν σε θέση να αγωνιστεί στη νοκ-άουτ φάση.

"Συμβουλεύτηκα τρεις ειδικούς που επιβεβαίωσαν τη διάγνωση για τον Μπενζεμά, ότι θα μπορούσε να ήταν σε φόρμα από τη φάση των "16". Λοιπόν, γιατί του ζητήσατε να φύγει τόσο γρήγορα;", έγραψε ο Τζαζίρι για τον Καρίμ Μπενζεμά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags