Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Απίστευτο! Στη φωτογραφία που έσπασε κάθε ρεκόρ ο Μέσι κρατά ένα ψεύτικο τρόπαιο
| 2023-01-05 11:31:00

Απίστευτο! Στη φωτογραφία που έσπασε κάθε ρεκόρ ο Μέσι κρατά ένα ψεύτικο τρόπαιο

Sportdog Team
Απίστευτο! Στη φωτογραφία που έσπασε κάθε ρεκόρ ο Μέσι κρατά ένα ψεύτικο τρόπαιο

Δεν υπάρχει αυτό! Διαβάστε πώς την... πάτησε ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Μουντιάλ 2022: Κι όμως! Το τρόπαιο του Μουντιάλ, που κρατάει στα χέρια του ο Λιονέλ Μέσι, στην εμβληματική φωτογραφία μετά το τέλος του τελικού της Αργεντινής με την Γαλλία, είναι ψεύτικο!

Το μπέρδεμα φαίνεται πως έγινε κάποια στιγμή στους πανηγυρισμούς των Αργεντινών και αφού ο Μέσι αρχικά πήρε, φυσικά, το αυθεντικό τρόπαιο στα χέρια του, κατά την απονομή του από τον Τζιάνι Ινφαντίνο.

Τα όσα έγιναν στη συνέχεια αποκάλυψε ο Αργεντινός φωτογράφος Φερνάντο ντε λα Όδρεν, ο οποίος ήταν "μέσα" στους πανηγυρισμούς των συμπατριωτών του, αποκαλύπτοντας ότι το τρόπαιο που κρατάει ο Λιονέλ Μέσι στην περίφημη φωτογραφία είναι αυτό που είχαν φτιάξει δύο οπαδοί της "Αλμπισελέστε".

 

«Την πρώτη φορά, το πήρε ένας συγγενής του Παρέδες. Τη δεύτερη φορά μας το ζήτησαν και ήταν 45 λεπτά, πήγαινε από παίκτη σε παίκτη, από μέλος της οικογένειας σε μέλος της οικογένειας και έβγαζαν φωτογραφίες. Περάσαμε καλά, αλλά το θέλαμε πίσω. Εκεί φώναξα σε μερικούς παίκτες 'αν δείτε το κύπελλο που έχει ο Παρέδες, είναι δικό μας' και στο τέλος το έφερε ο Λαουτάρο Μαρτίνες και το υπέγραψε κι αυτός.

Όταν αρχίσαμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες, συνειδητοποιήσαμε ότι ο Λίο είχε σηκώσει το τρόπαιό μας. Είδαμε λεπτομέρειες, ειδικά στο κάτω μέρος, οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι ήταν όντως δικό μας» δήλωσαν οι οπαδοί. 

Μάλιστα, αυτός που κατάλαβε πρώτος ότι το τρόπαιο ήταν... fake ήταν ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος το είπε στον έκπληκτο Μέσι μετά τους πανηγυρισμούς. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags