Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ντου" από τη Bundesliga για άσο του Ολυμπιακού - 4 εκατ. για να γίνει συμπαίκτης του Μαυροπάνου!
| 2023-01-09 15:23:00

"Ντου" από τη Bundesliga για άσο του Ολυμπιακού - 4 εκατ. για να γίνει συμπαίκτης του Μαυροπάνου!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Ντου" από τη Bundesliga για άσο του Ολυμπιακού - 4 εκατ. για να γίνει συμπαίκτης του Μαυροπάνου!

Η δεδομένη αποχώρησή του και ο πλειστηριασμός για την επόμενη ομάδα. Οι Πειραιώτες αναζητούν αριστερό μπακ και... τρέχουν να τον κλείσουν άμεσα, καθώς ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα αποτελέσει παρελθόν. Σε ποια ομάδα όμως θα υπογράψει και με ποιους οικονονομικούς όρους;

Στην τελική εβδομάδα μπαίνει το θέμα της αποχώρησης του Όλεγκ Ρεαμπτσουκ από τον Ολυμπιακό. Ο Μολδαβός αριστερός μπακ κόντρα στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ταξιδεύει το σαββατοκύριακο στην Ιταλία, όχι μόνο έπαιξε στον Βόλο αλλά έβγαλε και ιδανικό σερβίρισμα -ασιστ στον Μπακαμπού για το 3-0, όπως φαίνεται έχει ... market σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Εκτός από την Μπολόνια και την Serie A που φάνταζε ως την Κυριακή ο πλέον πιθανός επόμενος ποδοσφαιρικός προορισμός για τον Ρεαμπτσουκ,  στο παιχνίδι της απόκτησής του εμφανίστηκε αίφνης και η γαλλική Στρασμπούργκ! Με την Μπολόνια βέβαια να φανταζει ως το φαβορί αρκεί να καταθέσει και επίσημα την προφορική ενημέρωση/προσφορά της.

Αποκάλυψη τώρα: η τελευταία πληροφορία όμως, που έσκασε σήμερα το πρωί (Δευτέρας) από Γερμανία μεριά, θέλει και κλάμπ της Μπουντεσλίγκας να ενδιαφέρεται για τον Ρέαμπτσουκ. Ο λόγος για την Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου!!

Αυτό που κυκλοφορεί στην Γερμανία , λοιπόν, είναι πως η Στουτγκάρδη - σταθερά τους τελευταίους μήνες έκανε σκάουτινγκ στους αγώνες του Ολυμπιακού - θα κάνει (ή ήδη έχει κάνει ) κίνηση απόκτησης του Όλεγκ με ποσό στα 4.000.000 ευρώ!!!

Μια άλλη μανατζερική πηγή θέλει την γερμανική ομάδα να ζητάει τον Ρεαμπστουκ δανεικό με υψηλό loan fee και υποχρεωτική οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι, με αυτόματη ενεργοποίησή της εφόσον παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα.

Στο δια ταύτα οι Γερμανοί παρουσιάζουν την Στουτγκάρδη να θέλει τον Ρέαμπτσουκ αλλά μπορεί να είναι και μια υπόθεση που "χάλασε" και βγήκε τώρα στην δημοσιότητα.

Κοντός ψαλμός αλληλούια πάντως για μια υπόθεση που σίγουρα στις επόμενες ημέρες θα έχει deal done και θα μένει να δούμε που θα καταλήξει ο Ρεαμπτσουκ. Στην  Ιταλία, την Γαλλία, την Ισπανία ή μήπως στην ...Γερμανία;

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία από Μπαριέντος: "Πήγαν να με δωροδοκήσουν για να πάρω κόκκινη με Ολυμπιακό"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags