Οι Μπουράκ Οκσούζ, ο Μπερντούγκ Γιλντιρίμ όπως και ένα μέλος του τεχνικού τιμ της Χατάισπορ, ο Κερίμ Αλιτσί, βγήκαν σώοι από κτίριο που κατέρρευσε στην πόλη Χατάι, μετά το φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, που ήδη έχει στερήσει τη ζωή σε 1.500 ανθρώπους στην Τουρκία.
Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, οι δύο ποδοσφαιριστές διασώθηκαν από τα συντρίμμια πολυκατοικίας που κατέρρευσε, ενώ άλλα δύο μέλη της ομάδας παραμένουν ακόμα αγνοούμενοι.
Τα δύο αυτά μέλη της Χατάισπορ φέρονται να βρίσκονται κάτω από κτίρια που κατέρρευσε. Ειδικότερα, πρόκειται για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Κρίστιαν Άτσου, καθώς και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Τανέρ Σαβούτ!
Hatayspor oyuncusu Cristian Atsu ve Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut halen enkaz altındaymış.
Allah yardımcıları olsun. İnşallah iyi haberlerini alırız. #deprem pic.twitter.com/Jrz2fVVBgY — ¹⁹⁰³SrKGçN¹⁹⁰³ ( #ŞampiyonBEŞİKTAŞ) (@serkan_gucin) February 6, 2023
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο