Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ετοιμάζει έκπληξη στον άξονα με ΑΕΚ ο Μίτσελ - Πάγκο ο Χουάνγκ!
| 2023-02-09 00:07:00

Ετοιμάζει έκπληξη στον άξονα με ΑΕΚ ο Μίτσελ - Πάγκο ο Χουάνγκ!

Sportdog Team
Ετοιμάζει έκπληξη στον άξονα με ΑΕΚ ο Μίτσελ - Πάγκο ο Χουάνγκ!

Με όσα έχει δείξει όσο (λίγο) έχει παίξει, φαντάζει ιδανικός για τέτοια παιχνίδια έντασης και τρεξιμάτων. Και ίσως θα μπορούσε να αγωνιστεί περισσότερο και στο προηγούμενο ντέρμπι, αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ολυμπιακός: O Ντιαντιέ Σαμασέκου θα είναι βασικός στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ντέρμπι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ασχέτως με τον τραυματισμό και την πιθανότητα ή μη παρουσίας του Ινμπόμ Χουάνγκ. 

Ο Αφρικανός αμυντικός χαφ, με όσα έχει δείξει όσο (λίγο) έχει παίξει, φαντάζει ιδανικός για τέτοια παιχνίδια έντασης και τρεξιμάτων. Και ίσως θα μπορούσε να αγωνιστεί περισσότερο και στο προηγούμενο ντέρμπι, αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ταυτόχρονα, έτοιμος να δώσει φανέλα βασικού στους Σέρχι Κανός και Γκάρι Ροντρίγκες για το ματς Κυπέλλου με την Ένωση είναι ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των Μασούρα και Μπιέλ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν, ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στις θέσεις των εξτρέμ.

Σέρχι Κανός και Γκάρι Ροντρίγκες κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά και για την κατάσταση του Χάμες Ροντρίγκες, κάτι που ίσως ενεργοποιήσει ξανά τον Κώστα Φορτούνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός είσαι... κόψτους τον βήχα- Νίκη στη Φιλαδέλφεια με τσαμπουκά - Πείτε το και στους ξένους!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags