Facebook Pixel Τάσος Δουβίκας: "Τρέλα" για Δουβίκα και στην Ιταλία: "Σκοράρει κάθε 95 λεπτά, στοίχισε 1,2 εκατ. - Έκανε ήδη απόσβεση"
| 2023-02-13 11:34:00

"Τρέλα" για Δουβίκα και στην Ιταλία: "Σκοράρει κάθε 95 λεπτά, στοίχισε 1,2 εκατ. - Ήδη απόσβεση"!

Sportdog Team
"Τρέλα" για Δουβίκα και στην Ιταλία: "Σκοράρει κάθε 95 λεπτά, στοίχισε 1,2 εκατ. - Ήδη απόσβεση"!

Αποθέωση και από ιταλικά Μέσα για τον Τάσο Δουβίκα και την "εκρηκτική" παρουσία του με την φανέλα της Ουτρέχτης στην Ολλανδία.

Εντυπωσιακός είναι φέτος με την φανέλα της Ουτρέχτης στην Eredivisie ο Τάσος Δουβίκας, καθώς σε 19 εμφανίεσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχει σκοράρει 11 γκολ, ενώ έχει και 2 ασίστ!

Την παρουσία του 23χρονου επιθετικού εκθιάζει και η ιταλική "Corriere dello Sport", η οποία αναφέρεται με αποθεωτικά σχόλια προς το πρόσωπο του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

«Είναι ταχύς, σκοράρει με κεφαλιές και καλύπτει σωστά την μπάλα. Σκοράρει κάθε 95 λεπτά, είχε στοιχίσει 1,2 εκατ. ευρώ και έκανε άμεσα απόσβεση πετυχαίνοντας εννέα γκολ στην πρώτη του χρονιά στην Eredivisie», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Η "Corriere dello Sport" κάνει αναφορά και στον Βαγγέλη Παυλίδη, που πραγματοποιεί με την σειρά του εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Άλκμααρ, μετρώντας 10 γκολ και 3 ασίστ σε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παυλίδης και Δουβίκας στην ομάδα της εβδομάδας του... FIFA! (ΦΩΤΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags