Facebook Pixel Μανώλης Σιώπης - Τράμπζονσπορ: Τρομερός Σιώπης: "Οι Έλληνες πάντα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Τούρκους!"
| 2023-02-16 09:47:00

Τρομερός Σιώπης: "Οι Έλληνες πάντα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Τούρκους!"

Sportdog Team
Τρομερός Σιώπης: "Οι Έλληνες πάντα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Τούρκους!"

Τρομερές δηλώσεις από τον Μανώλη Σιώπη πριν τον αγώνα της Τράμπζονσπορ με τη Βασιλεία, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στους σεισμοπαθείς στην Τουρκία.

 

Μανώλης Σιώπης - Τράμπζονσπορ: "Λυπάμαι πολύ για τον σεισμό. Δεν υπάρχουν πολλά να πεις για το παιχνίδι, θα παίξουμε ως Τουρκία. Η Τουρκία θα δείξει ότι είναι μια γροθιά. Ζητώ από τους οπαδούς μας να αγοράσουν εισιτήρια, να είναι μαζί μας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους. Εύχομαι να είναι δυνατές οι οικογένειες που χτύπησε ο σεισμός", ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του ο διεθνής Έλληνας χαφ, που στη συνέχεια στάθηκε στη βοήθεια που εστάλη από την Ελλάδα στη γειτονική χώρα.

"Είμαστε όλοι άνθρωποι, είμαστε όλοι ίσοι. Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες, αλλά πιστεύω πως μοιάζουμε. Οι κουλτούρες μας είναι παρόμοιες. Οι Έλληνες πάντα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Τούρκους. Συγκινήθηκα πολύ από αυτές τις εικόνες", συμπλήρωσε ο Σιώπης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags