Facebook Pixel Επιστολή στη Super League με απόφαση Σαββίδη - Τι ζήτησε από τη Λίγκα - Τεράστια κίνηση ΠΑΟΚ
| 2023-02-16 16:33:00

Επιστολή στη Super League με απόφαση Σαββίδη - Τι ζήτησε από τη Λίγκα - Τεράστια κίνηση ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Επιστολή στη Super League με απόφαση Σαββίδη - Τι ζήτησε από τη Λίγκα - Τεράστια κίνηση ΠΑΟΚ

Αξιέπαινη πρωτοβουλία από τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά για να στηρίξουν τους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία.

Σε μία εξαιρετική κίνηση ανθρωπιάς προχωρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θέλοντας να απαλύνει όσο μπορεί τον πόνο που έχει προκαλέσει σε Τουρκία και Συρία ο καταστροφικός σεισμός της περασμένης εβδομάδας. Όπως ενημέρωσαν με ανάρτησή τους στα Social Media οι «ασπρόμαυροι», μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του κυριακάτικου (19/2, 20:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, θα διατεθούν προς ανακούφιση των πληγέντων σε Τουρκία και Συρία.  

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η αλληλεγγύη ξεπερνά φυλές, έθνη και θρησκείες! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ θα διατεθούν για τους πληγέντες από τους σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία».

Παράλληλα, με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη οι Θεσσαλονικείς κοινοποίησαν επιστολή στη Super League, με την οποία καλούν τα μέλη του συναιτερισμού σε συζήτηση ώστε να βρεθούν τρόποι η Λίγκα να στηρίξει τους σεισμόπληκτους.

Όπως αναφέρουν στη σχετική επιστολή: 

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθήσαμε όλοι σοκαρισμένοι την τραγωδία που εξελίχθηκε εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία και τη Συρία, που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Θεωρώντας πως η Super League και όλες οι ΠΑΕ μέλη της οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στο δράμα των δύο λαών που πλήγηκαν από την καταστροφή και να συνδράμουμε με κάθε τρόπο στον αγώνα επιβίωσης των κατοίκων στις περιοχές που υπέστησαν την πρωτοφανή αυτή καταστροφή, προτείνουμε:

α) Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη όλων των αγώνων της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη μνήμη των θυμάτων και

β) Να εξεταστούν τρόποι ενίσχυσης των πληγέντων από τη Super League και όλες τις ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη προτίθεται να καταβάλει ως οικονομική ενίσχυση μέρος των εσόδων των εισιτηρίων του επόμενου εντός έδρας αγώνα μας.

Επίσης, θα προβούμε σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για τους τρόπους ενίσχυσης των πληγέντων μέσω σχετικής ανακοίνωσης στο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άκπομ για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - Σε... τιμή ευκαιρίας στην Ελλάδα - Σκάει μεγάλη μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags