Facebook Pixel Ανατριχίλα! Οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ τίμησαν τους διασώστες με ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ κορεό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-02-16 20:21:00

Ανατριχίλα! Οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ τίμησαν τους διασώστες με ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ κορεό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανατριχίλα! Οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ τίμησαν τους διασώστες με ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ κορεό (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι μερικές φορές που οι λέξεις... πολύ απλά στερεύουν!

Οι φονικοί σεισμοί σε Τουρκία και Συρία άφησαν πίσω τους χιλιάδες νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές, ξεσηκώνοντας ένα "κύμα" αλληλεγγύης από πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, που έστειλαν διασώστες προκειμένου να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από τα συντρίμμια.

Στην αναμέτρηση Τράμπζονσπορ - Βασιλεία για το Conference League, οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης, καθώς ανήρτησαν ένα πραγματικό συγκλονιστικό κορεό για να τιμήσουν τους διασώστες, που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές.

Συγκεκριμένα στην εξέδρα των Τούρκων φιλάθλων ανέβηκε ένα κορεό που απεικονίζει έναν διασώστη να σώζει ένα μωρό στα ερείπια, με έναν σκύλο να στέκεται δίπλα του.

 

Θυμίζουμε ότι οι Τούρκοι ευχαρίστησαν τη χώρα μας για τη βοήθεια που έστειλε στους γείτονες μετά την καταστροφή. προκαλέσει συγκίνηση τις προηγούμενες ημέρες ένα βίντεο με μωράκι που σώθηκε στα συντρίμμια να πιπιλά το χέρι Έλληνα διασώστη.

Viral έγινε επίσης ένα σκίτσο που δημιούργησε ο υποστράτηγος εν αποστρατεία του Πυροσβεστικού Σώματος, Παναγιώτης Κοτρίδης.

Ο τίτλος του σκίτσου σύμφωνα με τον δημιουργό του είναι «Είμαι εδώ για σένα», ενώ, όπως τόνισε ο ίδιος, την έφτιαξε προς τιμήν της ελληνικής αποστολής που δίνει τιτάνια μάχη στην Τουρκία ώστε να ανασύρει ανθρώπους από τα χαλάσματα.

«Για να τιμήσω τους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη διάσωση των πληγέντων από τους σεισμούς της Τουρκίας, έφτιαξα αυτή τη φωτογραφία. “ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”», είναι το μήνυμα που συνοδεύει το συγκλονιστικό σκίτσο.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags