Facebook Pixel Χρήστος Τζόλης: Τρελάθηκαν στην Αγγλία με Τζόλη - "Αρέσει πολύ στον κόσμο - Πέτυχε σημαντικό γκολ"
| 2023-02-23 15:17:00

Τρελάθηκαν στην Αγγλία με Τζόλη - "Αρέσει πολύ στον κόσμο - Πέτυχε σημαντικό γκολ"

Sportdog Team
Τρελάθηκαν στην Αγγλία με Τζόλη - "Αρέσει πολύ στον κόσμο - Πέτυχε σημαντικό γκολ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε δημοσιογράφος από το Νησί όπου και αναφέρθηκε στην παρουσία του Έλληνα ποδοσφαιριστή στην Νόριτς και στην αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Χρήστος Τζόλης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αγγλος δημοσιογράφος, Ρομπ Μπάτλερ, και σχολίασε την επιστροφή στα γκολ του Χρήστου Τζόλη με τη φανέλα της Νόριτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του Τζόλη στα γκολ με τη φανέλα της Νόριτς: «Αρέσει πολύ στον κόσμο της Νόριτς ο Τζόλης, πολλοί είχαν απογοητευτεί όταν αποφασίστηκε να πάει δανεικός στην Τβέντε. Ο προπονητής ζήτησε έναν προπονητή με τα δικά του χαρακτηριστικά, χθες πέτυχε ένα σημαντικό γκολ. μου θύμισε τον Τζόλη όταν πρωτοήρθε, μου έκανε εντύπωση που δεν προσπάθησε να ροκανίσει τον χρόνο αλλά βγήκε μπροστά για να σκοράρει και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ».

Για την επιστροφή του Ρουπ στα γκολ μετά από ένα χρόνο: «Γενικώς ο παλιός προπονητής της Νόριτς, ο Βάγκνερ, έδινε σημασία στην ψυχολογία. Ο Ρουπ χρειαζόταν χρόνο για να προσαρμοστεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο, στη Νόριτς τα πήγε καλά. Είναι ένας εξαιρετικός μέσος, δεν πανικοβάλλεται με τη μπάλα στα πόδια και γενικά δείχνει αυτό που δείχνουν οι Γερμανοί ποδοσφαιριστές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη... βόμβα για Έλληνα διεθνή - Τον θέλουν Ίντερ, Ατλέτικο - Πάνω από 15 εκατομμύρια πώληση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags