Facebook Pixel Άρης: Υπόθεση αποχώρησης Κόκε
| 2012-01-11 00:50:00

Άρης: Υπόθεση αποχώρησης Κόκε

Άρης: Υπόθεση αποχώρησης Κόκε

Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται και η ζωή «κάνει κύκλους» και με δεδομένο ότι ο Κόκε βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του αποφασίσαμε διαβάστε ένα ενδιαφέρον άρθρο.

Κανένας λαός δεν έχει μέλλον αν δεν έχει μνήμη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναδημοσιεύουμε τις απόψεις που παραθέσαμε 9 μήνες πριν. Ανεξάρτητα αν ο Κόκε «χρειάζεται ή όχι» στην ομάδα, οφείλουμε να θυμηθούμε τι λέγαμε και τι γράφαμε τότε. Το overlap.gr αντέχει… Οι υπόλοιποι;

Δεδομένης της αναπάντεχης (για τους περισσότερους) αποχώρησης του αρχηγού του Άρη Σέρχιο Κόκε και λαμβάνοντας αφορμή από τα δεκάδες emails αναγνωστών, το overlap.gr θα επιχειρήσει να αξιολογήσει την απόφαση της διοίκησης στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ανεξάρτητα από τη συνέντευξη τύπου που θα παραθέσει ο πρώην αρχηγός του Άρη και των προσχεδιασμένων/κατευθυνόμενων δηλώσεων που θα ευχαριστούν την οικογένεια του Άρη και θα εξηγούν ότι η λύση συμβολαίου είναι η βέλτιστη λύση και για τις δύο πλευρές, το overlap.gr δημοσιεύει «εκ των προτέρων» την άποψή του για το θέμα παραμερίζοντας τον υποκειμενισμό που προωθεί η καλλιέργεια συναισθηματικών δεσμών με τον συγκεκριμένο παίκτη. Πολύ περισσότερο, η δημοσίευση διενεργείται σκοπίμως πριν τις επίσημες δηλώσεις του Κόκε καθώς αυτές αναμένεται να κατευθύνουν την άποψη των φιλάθλων προς μία συγκεκριμένη συγκαταβατική κατεύθυνση η οποία θα υιοθετηθεί άκριτα ανεξαρτήτως ορθότητας ή μη. Ευτυχώς ή…δυστυχώς για κάποιους το overlap.gr έχει συγκεκριμένη άποψη ανεξαρτήτα από τις κατευθύνσεις που επιχειρούν να δώσουν τα ΜΜΕ στην πλειοψηφία των υποθέσεων που αφορούν τους κιτρινόμαυρους.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags