Πρoβλήματα με το καλημέρα για τον Φερνάντο Σάντος στην Πολωνία! Σύμφωνα με δημοσιογράφους της χώρας, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι στα μαχαίρια με κορυφαίο στέλεχος της ομοσπονδίας, καθώς θέλει στο επιτελείο του τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ, Γρεγκόρζ Μιελκάρσκι, μιας και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.
Ωστόσο, ο Ράντοσλαβ Μιχάλσκι, από τα κορυφαία στελέχη της πολωνικής ομοσπονδίας, δήλωσε σε εκπομπή πως «ο Μιελκάρσκι είναι απίθανο να είναι στο επιτελείο του Σάντος, θέλουμε πιο ικανό στέλεχος».
Ο ίδιος, εξάλλου, σε συνέντευξή του στη «Przeglad Sportowy» αποκάλυψε ότι ο Σάντος ρώτησε αν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες ενός ιδιωτικού μασέρ. Για αυτό το γεγονός, ωστόσο, ο έγκυρος Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ, τόνισε πως ήταν μια ιδιωτική συζήτηση και στον προπονητή της εθνικής ομάδας δεν άρεσε, που τέτοιες πληροφορίες διέρρευσαν στα ΜΜΕ!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

