Facebook Pixel Βαρούχας για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - "Αψυχολόγητη ενέργεια - Δεν γίνεται να μην το βλέπουν αυτό στο VAR"
| 2023-02-26 23:26:00

Βαρούχας για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - "Αψυχολόγητη ενέργεια - Δεν γίνεται να μην το βλέπουν αυτό στο VAR"

Sportdog Team
Βαρούχας για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - "Αψυχολόγητη ενέργεια - Δεν γίνεται να μην το βλέπουν αυτό στο VAR"

Ποιον δικαιώνει ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας και ποια ήταν η απόφαση που τον έκανε να... βγει από τα ρούχα του. Διαβάστε την ανάλυση για τις επίμαχες φάσεις σε Νέα Φιλαδέλφεια και Γιάννινα.

Ο Παναγιώτης Βαρούχα ξεκίνησε από τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι "Αιωνίων" και στη συνέχεια σχολίασε τις αποφάσεις των διαιτητών στις αναμετρήσεις ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ.

Στην ανάλυσή του για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια συμπεριέλαβε μόνο τη φάση της αποβολής του Γκαρντάφσκι, δικαιώνοντας διαιτητή και VAR. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για αψυχολόγητη ενέργεια από τον παίκτη του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πάτησε άσχημα τον Αραούχο στο πόδι στήριξης και όχι σε αυτό που είχε την μπάλα.

 

Αναφορικά με το ματς των Ιωαννίνων, ο παλαίμαχος διαιτητής συμφώνησε με τα παράπονα του ΠΑΟΚ για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Πήλιου. στο 45+2'. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι "δεν είναι δυνατόν οι VARίστες να μην βλέπουν αυτή την παράβαση".

Τέλος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει παράβαση σε δύο φάσεις που ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Στην πρώτη ο Εραμούσπε βρίσκει την μπάλα με το χέρι, το οποίο όμως είναι σε φυσική θέση, ενώ στη δεύτερη ο Τόμας πέφτει μόνος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεψαν 4 βαθμούς από ΠΑΟΚ - Έβλεπε… Netflix ο διαιτητής - Θράσος και σπάνια προσόντα ο Τζίμας
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags