Facebook Pixel Απόστολος Βέλλιος: Προκάλεσε ρίγη συγκίνησης ο Βέλλιος: "Κάθε γκολ μου ήταν για τους ανθρώπους στα Τέμπη" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-03-05 11:35:00

Προκάλεσε ρίγη συγκίνησης ο Βέλλιος: "Κάθε γκολ μου ήταν για τους ανθρώπους στα Τέμπη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Προκάλεσε ρίγη συγκίνησης ο Βέλλιος: "Κάθε γκολ μου ήταν για τους ανθρώπους στα Τέμπη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε τέσσερα γκολ στο πρόσφατο... 13-0 της Τσβόλε απέναντι στην Ντεν Μπος και στις δηλώσεις του, αφιέρωσε τα τέρματα στους ανθρώπους της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη.

Στους ανθρώπους της θλιβερής τραγωδίας στα Τέμπη αφιέρωσε τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στο πρόσφατο παιχνίδι της Τσβόλε για την δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος ο Απόστολος Βέλλιος.

«Τις τελευταίες μέρες διαβάζω τα νέα κάθε δέκα λεπτά. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για μένα, κάθε γκολ μου ήταν για αυτούς τους ανθρώπους. Πρόκειται για μια τεράστια τραγωδία. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Πρόκειται για μια τραγική κατάσταση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βέλλιος στο "ESPN".

Για να συμπληρώσει σχετικά με την απόδοσή του: «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου. Δεν ήξερα ότι σημείωσα το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της κατηγορίας. Στο τέλος αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί αλλά και η νίκη. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags