Facebook Pixel Μάκο-Λεονάρντο τιμούν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ!
| 2012-01-11 20:10:00

Μάκο-Λεονάρντο τιμούν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ!

Μάκο-Λεονάρντο τιμούν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ!

Δύο εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρίσκονται στη λίστα των προσώπων που θα τιμήσει ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην κοπή της πίτας για το 2012, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza (Μιχαλακοπούλου 50). Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μάκο και τον Λεονάρντο!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ θα κόψουν πίτα στο γνωστό αθηναϊκό ξενοδοχείο, σε μια εκδήλωση, όπου αναμένονται υψηλοί προσκεκλημένοι, ενώ θα τιμηθούν 19 άτομα, που προέρχονται από το χώρο του αθλητισμού, της ενωσίτικής οικογένειας αλλά και της ελληνικής κοινωνίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ένδοξοι βετεράνοι του Δικέφαλου αετού, θα τιμήσουν και δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ο πρώτος είναι ο Γρηγόρης Μάκος, ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ΑΕΚ το 2009, αλλά δεν ικανοποίησε με την παρουσία του την πρώτη του χρονιά στα κιτρινόμαυρα. Ωστόσο, από τη σεζόν 2010-2011 όλοι οι Ενωσίτες είδαν έναν διαφορετικό Μάκο, παίχτη κλειδί και αναντικατάστατο σε κάθε αγώνα της ομάδας του Δικέφαλου αετού.

Ο δεύτερος, είναι ο Λεονάρντο, η περίπτωση του οποίου είναι παρόμοια με τον Έλληνα αμυντικό χαφ! Ντύθηκαν την ίδια χρονιά στα κιτρινόμαυρα, ωστόσο ο Βραζιλιάνος κατάφερε μετά από δύο έτη να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να ενθουσιάσει με την απόδοσή του τον κόσμο της ομάδας! Μάλιστα για αρκετό καιρό είχε θεωρηθεί υπ' ατμόν, αφού σε κάθε μεταγραφική περίοδο, φερόταν ότι βρίσκεται ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου, ενώ έχουν γραφτεί αρκετά κείμενα στον Τύπο που τον προόριζαν δανεικό σε άλλη ομάδα. Ο “Λεό” όμως διέψευσε τις κακές τις γλώσσες και πλέον αποτελεί ένα από τα ουσιαστικότερα γρανάζια της κιτρινόμαυρης επιθετικής γραμμής.

Αμφότεροι αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό και επιβραβεύονται για την παρουσία τους στην ομάδα από τις ιστορικές μορφές του συλλόγου.


ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags