Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έσκασε" τώρα: Αφαίρεση βαθμών στον Ολυμπιακό Β’ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-03-10 21:20:00

"Έσκασε" τώρα: Αφαίρεση βαθμών στον Ολυμπιακό Β’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Αφαίρεση βαθμών στον Ολυμπιακό Β’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε η απόφαση για την τιμωρία των Ερυθρολεύκων για την αποχώρησή τους από την αναμέτρηση με την Κηφισιά.

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League 2 επέβαλε στον Ολυμπιακό Β' ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 και πέντε από το επόμενο, μαζί με πρόστιμο 80.000 ευρώ. Παράλληλα, το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ της Κηφισιάς, με σκορ 3-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποσυρθεί από το παιχνίδι, που διεξήχθη τον περασμένο Ιανουάριο, μετά τη μεγάλη ένταση που είχε προκληθεί στο 22ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Κωστή αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμά του στον Ταλάλ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της υπαίτιας αποχώρησης από το γήπεδο χωρίς ο διαιτητής να έχει διακόψει τον αγώνα και να έχει δώσει σχετική εντολή μετά την έναρξή του, με συνέπεια να μην τελεστεί ο αγώνας με υπαιτιότητά της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τις ποινές:

α) την απώλεια του αγώνα με την ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ με τέρματα 0-3

β) αφαίρεση πέντε βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και πέντε βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και

γ) χρηματική ποινή 80.000€.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της εισόδου των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα, η οποία (είσοδος) δεν συνδέθηκε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας και περιορίστηκε σε ελάχιστα άτομα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τη χρηματική ποινή των 2.500€. Ήτοι καθορίζει συνολική χρηματική ποινή κατά συγχώνευση 81.125€».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέσσερις γερμανικές ομάδες για παίκτη του Ολυμπιακού - Θέλει 15 εκατ. ο Μαρινάκης - "Κλέβουν" και Πινέδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags