Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τέσσερις γερμανικές ομάδες για παίκτη του Ολυμπιακού - Θέλει 15 εκατ. ο Μαρινάκης - "Κλέβουν" και Πινέδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-10 17:22:00

Τέσσερις γερμανικές ομάδες για παίκτη του Ολυμπιακού - Θέλει 15 εκατ. ο Μαρινάκης - "Κλέβουν" και Πινέδα!

Οι Μιχείες
Τέσσερις γερμανικές ομάδες για παίκτη του Ολυμπιακού - Θέλει 15 εκατ. ο Μαρινάκης - "Κλέβουν" και Πινέδα!

Ποιοι θα βρεθούν στο ντέρμπι και η απόφαση των Πειραιωτών. Το ταξίδι στην Ελλάδα για το μεγάλο παιχνίδι στην Opap Arena, τα χρήματα που ζητούν οι "Ερυθρόλευκοι" και η πρόθεσή τους ενόψει καλοκαιριού και πώς εμπλέκεται στην υπόθεση ο Μεξικανός άσος της Ένωσης.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Έμαθε ο "Ευαγγελιστής " ότι Γερμανοί σκάουτς από Αιντραχτ Φρανκφούρτης, Χοφενχάιμ και Κολωνία(!) θα βρεθούν την Κυριακή στην "OPAP Arena Αγιά Σοφιά" με συγκεκριμένες...αποστολές!!

Ειδικότερα η Άιντραχτ διαχρονικά ασχολείται με τον Ιν Μπεόμ Χουάνγκ του Ολυμπιακού αλλά πλέον έχει βάλει στο μάτι και σκανάρει και τον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ (δανεικός βέβαια από την Θέλτα)! Ο διεθνής Νοτιοκορεάτης μέσος άλλωστε είχε απασχολήσει το γερμανικό κλαμπ και τον Γενάρη, χωρίς πάντως να μπουν στην φάση της επίσημης πρότασης. Κι αυτό αφού η βολιδοσκόπηση που έγινε ήταν ενδεικτική των προθέσεων του Ολυμπιακού...

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και δεν τον πουλούσαν τότε αλλά και το salary του Ιν Μπεομ Χουάνγκ για τους "ερυθρόλευκους" είναι... 8ψηφιο νούμερο (13 με 15.000.000 ευρώ)!! 

Προφανώς και ενόψει καλοκαιριού, η Αιντραχτ κάνει πιο ενδελεχή έλεγχο στον Ιν Μπεομ - παρότι το αγωνιστικό του προφίλ της είναι γνωστό - γιατί άλλο τα επτά (7) και τα οκτώ (8) εκατομμύρια που τον "αξιολογείς" κι άλλο τα διπλά που τον "τιμολογεί" η ομάδα του. Κι ενώ πλέον στο σκάουτινγκ που κάνει για χαφ, πρόσθεσε και τον διεθνή Μεξικανό Πινέδα!

Ο Νοτιοκορεάτης όμως, κάνει γενικότερα γκελ στην Μπουντεσλίγκα αφού η Άιντραχτ δεν είναι το μοναδικό κλαμπ που τον "σκανάρει" ενδελεχώς. Η Χοφενχάϊμ είναι η δεύτερη, ποιο "ζεστή" με τον Ιν Μπεόμ, γερμανική ομάδα. Κι αυτής το ενδιαφέρον είναι... παλιό! Μια τρίτη όμως, που αποτελεί και "new entry"  είναι η Κολωνία! H οποία επισης έχει κάνει "κράτηση" στην "Αγια Σοφιά". Υπάρχει πάντως και τέταρτη, η Γκλάντμπαχ...

Σύμφωνα με την γερμανική πιάτσα agents και με τα σημερινά δεδομένα, φαντάζει εξαιρετικά απίθανο  κάποια Μπουντεσλιγκάτη ομάδα να πλήρωνε το καλοκαίρι 8ψηφιο transfer fee για να αγοράσει τον Χουάνγκ.

Για να είμαι ακριβής δεν νομίζω πως υπάρχει και ΚΑΜΙΑ πρόθεση από πλευρας Ολυμπιακού για καλοκαιρινή πώληση του Ιν Μπεομ Χουάνγκ. Κατά συνέπεια δεν βλέπω και πιθανό να μπορεί να πιεστεί και η υπάρχουσα "τιμολογησή" του.

Θα άφηνα βέβαια ένα ανοικτό παράθυρο αν στο κόλπο έμπαινε/μπει κάποιο κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ. Με τα οικονομικά περιθώρια για τις αγγλικές ομάδες να είναι σαφώς μεγαλύτερα απο εκείνα των γερμανικών. Και μην ξεχνάμε πως η Πρέμιερ Λιγκ είναι το αγαπημένο πρωτάθλημα και όνειρο του Ιν Μπεόμ Χουανγκ (με σημερινή χρηματιστηριακή του αξία τα 3.500.000 ευρώ)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο παίκτης της ΑΕΚ που έβαλε στο... στόχαστρο ο Μίτσελ - Η 11αδα του Ολυμπιακού - "Δεν αντέχει" ο Χάμες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags