Facebook Pixel Νεϊμάρ: Χαμός ξανά με Νεϊμάρ! Έσκασε σκάνδαλο με πολύ γνωστή αθλήτρια - Η... ένοχη πρόταση
| 2023-03-17 17:03:00

Χαμός ξανά με Νεϊμάρ! Έσκασε σκάνδαλο με πολύ γνωστή αθλήτρια - Η... ένοχη πρόταση (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός ξανά με Νεϊμάρ! Έσκασε σκάνδαλο με πολύ γνωστή αθλήτρια - Η... ένοχη πρόταση (ΦΩΤΟ)

Για ακόμα μια φορά ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεντ Ζερμέν είναι στην επικαιρότητα με τον λόγο να μην αφορά το ποδόσφαιρο, αλλά τις εξωαγωνιστικές του... δραστηριότητες.

Νεϊμάρ: Για ακόμα μια φορά το όνομα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της Παρί εμπλέκετε σε σκάνδαλο, μιας και όπως έκανε γνωστό η Κέλυ Άλβες, 23χρονη βολεϊμπολίστρια, παίκτρια ριάλιτι, αλλά και μοντέλο, που έχει 7,6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα έκανε ένα τεράστιο λάθος.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας κατά τη διάρκεια του Big Brother στη Βραζιλία η νεαρή αθλήτρια τόνισε ότι ο παίκτης της Παρί έστειλε μήνυμα στην ίδια, στα προσωπικά της social media, λέγοντάς της ότι θα ήθελε να κάνει σεξ τόσο μαζί της, όσο και με την δίδυμη αδελφή της, Κέιτ.

"Ξέρεις τι μου είπε; Ότι θέλει να κάνμει σεξ και με τις δύο μας. Ήταν λάθος του. Αν είχε στείλει μόνο για εμένα θα ήμουν ήδη στο Παρίσι. Έκανε λάθος με εμάς", είπε χαρακτηριστικά η Άλβες, με τον Νεϊμάρ πάντως να μην έχει πάρει ακόμα θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags