Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Στον... αέρα το μέλλον του Μέσι στην Παρί - Δημοσίευμα... φωτιά τον στέλνει εκτός Γαλλίας (ΦΩΤΟ)
| 2023-03-20 15:59:00

Στον... αέρα το μέλλον του Μέσι στην Παρί - Δημοσίευμα "φωτιά" τον στέλνει εκτός Γαλλίας! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στον... αέρα το μέλλον του Μέσι στην Παρί - Δημοσίευμα "φωτιά" τον στέλνει εκτός Γαλλίας! (ΦΩΤΟ)

Δεύτερες σκέψεις φαίνεται ότι έχει ο Αργεντίνος σούπερ σταρ σχετικά με την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του μετά το καλοκαίρι, καθώς έγκυρο γαλλικό Μέσο τονίζει ότι είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει στο Παρίσι.

Λιονέλ Μέσι: Εξαιρετικά αμφίβολο είναι το μέλλον του Αργεντίνου σούπερ σταρ στην Παρί Σεν Ζερμέν μιας και το συμβόλαιό του με την ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και παρά το γεγονός ότι υπήρχαν φήμες περί συμφωνίας ανανέωσης μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ με τους οπαδούς μάλιστα στον παιχνίδι με τη Ρεν να τον αποδοκιμάζουν έντονα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Equipe, τα μέλη της διοίκησης της Παρί κάνουν... δεύτερες σκέψεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι, αφού υπάρχουν πολλές φωνές που θεωρούν ότι το να παραμείνει στο ρόστερ δεν θα βοηθήσει στο μακροπρόθεσμο πρότζεκτ της ομάδας, ενώ να θυμίσουμε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από την Ιντερ Μαϊάμι, όσο φυσικά και από την Μπαρτσελόνα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags