«Έγινε μία προσπάθεια, κάναμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Πάλι καλά που κερδίσαμε το πέναλτι και ισοφαρίσαμε, γιατί μέχρι αύριο να παίζαμε δε θα άλλαζε το ματς. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που είναι σε 4 μέρες και είναι πολύ σημαντικό για εμάς», τόνισε ο μέσος της ΑΕΚ για το παιχνίδι.

Ερωτηθείς αν θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες αντιδράσεις τις επόμενες ημέρες (για το οικονομικό), σχολίασε: «Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι νομίζει. Έχουμε κάνει πολλή υπομονή. Τόση υπομονή που εγώ δεν μπορώ άλλο. Βέβαια, όταν μπαίνουμε στο γήπεδο είμαστε υποχρεωμένοι να αφήνουμε πίσω τα προβλήματα».

Όσο για το τι σημαίνει το «δεν μπορώ άλλο»; «Δεν μπορώ άλλο. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Το σκέφτομαι. Ακούμε τόσα πολλά, ότι θέλουν να πάρουν την ΑΕΚ από όλο τον κόσμο. Να μας βοηθήσει ο Θεός, όπως βοήθησε και εμένα να σκοράρω σήμερα. Σήμερα έπαιξα με πόνους, στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έπαιξα με ένεση. Μακάρι να είμαι καλά να παίξω και με τον ΠΑΟΚ», ολοκλήρωσε ο Βραζιλιάνος.