Facebook Pixel Αστέρας ο Γκαλίνοβιτς, κράτησε τα... κουλούρια!
| 2012-01-15 17:55:00

Αστέρας ο Γκαλίνοβιτς, κράτησε τα... κουλούρια!

Αστέρας ο Γκαλίνοβιτς, κράτησε τα... κουλούρια!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση μεταξύ Κέρκυρας και Αστέρα τρίπολης σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας των Φαιάκων κράτησε ανέπαφη την εστία του και έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 91', σε τετ α τετ με τον Σολάκη, διατηρώντας το 0-0!

Μοιρασμένο ήταν το ματς του πρώτου ημιχρόνου με τις δυο ομάδες να δημιουργούν εξίσου ευκαιρίες. Ο Αστέρας βέβαια είχε τις πιο αξιοσημείωτες, αναγκάζοντας τον Γκαλίνοβιτς να προβεί σε τρεις αποκρούσεις (9', 13', 37'). Οι Αρκάδες μπήκαν καλύτερα στο ματς και έκλεισαν τους Φαίακες στα καρέ τους. Οι γηπεδούχοι πάντως ισορρόησαν σταδιακά το ματς και έκαναν την εμφάνισή τους στα καρέ του Χακόμπο μετά το 16ο λεπτό. Το ημίχρονο πάντως έληξε όπως ξεκίνησε ο αγώνας με το σκορ να παραμένει 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πολύ κακό παιχνίδι, οι φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα αυτή όμως που έκρινε το ματς ήταν αυτή που έγινε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης! Και αυτό γιατί ο Γκαλίνοβιτς κράτησε ανέπαφη την εστία του, κάνοντας την απόκρουση του αγώνα στο τετ α τετ με τον Σολάκη! Ο Κροάτης κράτησε το 0-0 και έτσι η Κέρκυρα μοιράστηκε με τον Αστέρα τον βαθμό της ισοπαλίας!

Λήξη αγώνα

91' Ο Σολάκης έκλεψε την μπάλα κι έκανε το πλασέ, με τον Γκαλίνοβιτς να κάνει την απόκρουση του αγωνα και να διώχνει σε κόρνερ.

85' Ο Αγρίτης έπεσε στο έδαφος σε φάση με τον Τσαμπούρη, ο Γιάχος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι δυο παίκτες τράβαγαν ο ένας τον άλλον από τη φανέλα.

82' Ωραία μπαλιά για τον Αγρίτη, κατέβασε ωραία την μπάλα, αλλά έκανε κακό σουτ και ο Χακόμπο μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

69' Σουτ του Αγρίτη, πάνω από τα δοκάρια του Χακόμπο.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

45' Λήξη ημιχρόνου.

37' Ωραία ενέργεια του Ράγιος, έκανε και το πλασέ από πλάγιο, ο Γκαλίνοβιτς απομάκρυνε σε κόρνερ.

26' Εκτέλεση κόρνερ από τον Γραμμόζη, ο Ιωάννου έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

19' Κεφαλιά του Φορμίκα, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς, με τον πορτιέρο της Κέρκυρας να ελέγχει την πορεία της μπάλας.

16' Ο Γραμμόζης εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία του Χακόμπο με τη βοήθεια και του αέρα, ο τερματοφύλακας του Αστέρα απομάκρυνε με γροθιές.

13' Δυνατό σουτ ξανά του Τσαμπούρη από πλάγια, ο Γκαλίνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.

9' Ωραίο σουτ του Τσαμπούρη, ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε με τις γροθιές.

1' Έναρξη του αγώνα.

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Αγρίτης, Γιάντσης, Μαϊστόροβιτς, Όσμαν, Γκουστάβο, Μάρτιν, Ιωάννου.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Χουανίτο, Ράγιος, Φορμίκα, Μπρέσκα, Τσαμπούρης, Περόνε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags