Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Οσασούνα: Πήρε το Κύπελλο με τρομερό Ροντρίγκο η Ρεάλ, δύσκολα 2-1 την Οσασούνα στον τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-05-07 09:21:00

Πήρε το Κύπελλο με τρομερό Ροντρίγκο η Ρεάλ, δύσκολα 2-1 την Οσασούνα στον τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πήρε το Κύπελλο με τρομερό Ροντρίγκο η Ρεάλ, δύσκολα 2-1 την Οσασούνα στον τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ ζορίστηκε αφάνταστα απέναντι στην αξιόμαχη Οσασούνα, όμως οι τρομεροί Βινίσιους και Ροντρίγκο ήταν εκείνοι που της χάρισαν το 20ο Κύπελλο και πρώτο μετά το 2014 (2-1).

Το 20ο Κύπελλο Ισπανίας της ιστορίας της πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, νικώντας 2-1 στον τελικό της Σεβίλλης την σκληροτράχηλη Οσασούνα, η οποία έβαλε πολύ δύσκολα στην "βασίλισσα".

Η ομάδα από την Παμπλόνα κόντραρε στα ίσια την Ρεάλ, κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ έχασε και κλασικότατες ευκαιρίες, όμως ο Ροντρίγκο και ο Βινίσιους ήταν σε φοβερή βραδιά και οδήγησαν τους "μερένχες" στο τρόπαιο.

Ο πρώτος σκόραρε και τα δύο γκολ των Μαδριλένων στο 2' και στο 70' ύστερα από δύο υπέροχες ενέργειες του δεύτερου, με την Οσασούνα να έχει ισοφαρίσει προσωρινά με τον Τόρο στο 58'.

Αυτός ήταν ο 101ος τίτλος της Ρεάλ, με τον Κάρλο Αντσελότι να ντουμπλάρει τις κατακτήσεις Κυπέλλων με τη "βασίλισσα", καθώς ήταν εκείνος που την καθοδήγησε και το 2014 στο "Μεστάγια" κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οι ενδεκάδες του τελικού:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Ντάνι Καρβαχάλ, Έντερ Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβινγκά – Κρόος (82’ Μόντριτς), Τσουαμενί (69’ Ρούντιγκερ), Βαλβέρδε – Ροντρίγκο (89’ Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ.

Οσασούνα (Γιαγκόμπα Αρασάτε): Ερέρα – Μονκαγιόλα, Αριδάνε, Νταβίντ Γκαρθία, Χουάν Κρουθ – Ρουμπέν Πένια (75’ Ρουμπέν Γκαρθία), Λούκας Τορό (86’ Κίκε Γκαρθία), Μόι Γκόμεθ (86’ Πάμπλο Ιμπάνιεθ) – Αϊμάρ Ορόθ, Μπουντιμίρ (70’ Τσίμι Άβιλα), Αμπντέ (70’ Κίκε Μπάρχα).

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags