Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: "Παραμιλάει" η ποδοσφαιρική υφήλιος - Υπογράφει στις 6 Ιουνίου ο Μέσι - Όχι στη Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)
| 2023-06-03 12:37:00

"Παραμιλάει" η ποδοσφαιρική υφήλιος - Υπογράφει στις 6 Ιουνίου ο Μέσι - Όχι στη Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team

Νέο δημοσίευμα από την Ισπανία ρίχνει ακόμα μία "βόμβα" αποκαλύπτοντας τη μέρα που ο Αργεντινός θα υπογράψει στη νέα του ομάδα.

Το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν δίνει απόψε (3/6) κόντρα στην Κλερμόν ο Λιονέλ Μέσι και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά στον νέο σταθμό της καριέρας του, με τα σενάρια να είναι πολλά και ενδιαφέροντα.

Φυσικά, η Μπαρτσελόνα είναι πάντα στο προσκήνιο για να τον φέρει πίσω στο "Καμπ Νου", έχοντας πάρει και το "οκ" από την La Liga για την μεταγραφή του, όμως η ισπανική Sport αναφέρει σήμερα ότι η Αλ Χιλάλ θα είναι αυτή που θα αποσπάσει τελικά το πολυπόθητο "ναι" του Μέσι.

 

Συγκεκριμένα, η "sport.es" αποκαλύπτει ότι οι Άραβες έχουν κυκλώσει την 6η Ιουνίου ως την ημέρα που θα ανακοινώσουν την τεράστια μεταγραφή του "Λίο", δίνοντας το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι "μπλαουγκράνα" από την πλευρά τους θέλουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον αποκτήσουν, αλλά τα 400 εκατομμύρια ευρώ ετησίως που προσφέρουν στον Μέσι οι Άραβες είναι ακόμα στο τραπέζι και μένει να δούμε αν τα δημοσιεύματα θα επιβεβαιωθούν και ο Μέσι μετακομίσει, σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στην Σαουδική Αραβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον Μέσι περίμεναν, από αλλού τούς ήρθε - Αποχώρηση-βόμβα εντελώς ξαφνικά στην Παρί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags