Facebook Pixel Επίσημο: Η UEFA φέρνει ευρωπαϊκό τελικό στην OPAP Arena!
| 2023-06-28 17:15:00

Επίσημο: Η UEFA φέρνει ευρωπαϊκό τελικό στην OPAP Arena!

Sportdog Team
Επίσημο: Η UEFA φέρνει ευρωπαϊκό τελικό στην OPAP Arena!

Ιστορικές εξελίξεις για την ΑΕΚ και τη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς το νέο γήπεδο-στολίδι της Ένωσης θα φιλοξενήσει τελικό Κυπέλλου Ευρώπης!
 

Η UEFA αποφάσισε τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην OPAP Arena το 2024!

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έδωσε το "πράσινο φως" προκειμένου το νέο γήπεδο της ΑΕΚ να φιλοξενήσει το σπουδαίο ματς, όπως γνωστοποίησε ο Ανδρέας Δημάτος.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Ανδρέα Δημάτου:

«Και με τη βούλα της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, στην «Αγιά Σοφιά» ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024!

Με τους αγώνες της ΑΕΚ στον ευρωπαϊκό όμιλο στον οποίο θα μετάσχει εφέτος αλλά και της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2024 να αποτελούν τα απαραίτητα test events προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο ορισμός τον προσεχή Δεκέμβριο! Κάτι που αποτελεί τη συνήθη διαδικασία για γήπεδα χωρίς διεθνή προϋπηρεσία.

Και με την UEFA να μην αρκείται στο ρόλο του παρατηρητή αλλά του ενεργού συμπαραστάτη με την παροχή της απαραίτητης τεχνογνωσίας για την άρτια λειτουργία του γηπέδου της ΑΕΚ σε αγώνες υψηλού επιπέδου και με την παρουσία αντίπαλων οπαδών για πρώτη φορά από την ημέρα των εγκαινίων της!»
, έγραψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάουνσεντ για ομάδα Big-4, ταξίδι στην Ελλάδα - Εξωπραγματικό συμβόλαιο ο Ουζουνίδης, "χτυπάει" άσο της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags