Πιέρ Γκαλτιέ: "Χαμός" στην Γαλλία μιας και όπως έχει γίνει γνωστό ο πρώην τεχνικός της Παρί και ο γιος του έχουν συλληφθεί από τις Αρχές μετά από απόφαση του εισαγγελέα της Νίκαιας που άνοιξε προκαταρκτική έρευνα για τον έμπειρο προπονητή.

Το RMC είχε αποκαλύψει στο podcast «After Foot» ένα email, στο οποίο ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Νις, Ζιλιέν Φουρνιέ, φέρεται να αποκαλύπτει πως ο Γάλλος τεχνικός χρησιμοποίησε ρατσιστικές φράσεις για να παραπονεθεί για τον μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων και μαύρων παικτών στην ομάδα, κάτι που έφερε την αντίδραση της Παρί, με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί να ξεκινά εσωτερική έρευνα για να μάθει αν όσα ειπώθηκαν το 2021 ήταν αλήθεια.

Η σύλληψη του Πιέρ Γκαλτιέ και του γιού του επιβεβαιώνεται από τις αρμόδιες αρχές της Νίκαιας, με την κράτηση φυσικά να μην σημαίνει παράλληλα και ενοχή, μιας και στη Γαλλία υπάρχει περιθώριο 24 ωρών είτε για να του απαγγελθούν κατηγορίες είτε για να αφεθεί ελεύθερος, με τον 56χρονο να αρνείται τις κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προπλήρωσε" ο Μελισσανίδης για Πάλμα - Μέχρι 1.5 εκατ. ο Άρης από Ολυμπιακό - 1 εκατ. για 2 μικρούς ο ΠΑΟ!