Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε την Αλεξανδρούπολη με το υπερολυτελές γιωτ του στο τέλος ενός τουρ που έκανε περνώντας από Λήμνο, Σαμοθράκη και καταλήγοντας στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Νομού Έβρου. Μάλιστα η παρουσία του στο λιμάνι έγινε αισθητή από τοπικά ΜΜΕ και κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο ηγέτης της ΑΕΚ και ιδιοκτήτης της εταιρείας πετρελαιοειδών “Aegean Oil” η οποία διαθέτει εγκαταστάσεις καυσίμων στην Αλεξανδρούπολη προς την πλευρά του αεροδρομίου, σχεδιάζει την ανάπτυξη στην περιοχή εμπορίας υγροποιημένου φυσικού αερίου.

Πρόκειται για επιχειρηματικό τομέα με τον οποίο ήδη ασχολείται με την εταιρεία “Aegean Power” και θέλει να δημιουργήσει χώρους αποθήκευσης φυσικού αερίου δίπλα στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών και σε έκταση που διαθέτει. Με στόχο φυσικά να εμπορεύεται το φυσικό αέριο στις βαλκανικές και όχι μόνο χώρες μέσω της Αλεξανδρούπολης.

Γι’ αυτό το “αφεντικό” της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε συζητήσεις και επαφές όχι μόνο με τα στελέχη της εταιρείας του στην περιοχή, αλλά και με ανθρώπους που θα υλοποιήσουν το συγκεκριμένο επιχειρηματικό σχέδιο.