Facebook Pixel ΑΕΚ: Παίκτη από την ομάδα του Μπέκαμ θέλει ο Αλμέιδα! Συμβόλαιο 3 εκατ.Ευρώ στο MLS
| 2023-07-08 10:45:00

Παίκτη από την ομάδα του Μπέκαμ θέλει ο Αλμέιδα! Συμβόλαιο 3 εκατ.Ευρώ στο MLS - Κριτική για Μέσι

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Παίκτη από την ομάδα του Μπέκαμ θέλει ο Αλμέιδα! Συμβόλαιο 3 εκατ.Ευρώ στο MLS - Κριτική για Μέσι

Συμπατριώτη του Πινέδα θέλει να φέρει στην ΑΕΚ ο Αργεντινός τεχνικός. Παίζει στις πτέρυγες και στην κορυφή της επίθεσης.

Η ΑΕΚ προχωρά με προσοχή τον σχεδιασμό της. Η αγορά του Ορμπελίν Πινέδα από τη Θέλτα αποτέλεσε την πρώτη ηχηρή κίνηση του καλοκαιριού, με την οποία η γράφτηκε ιστορία, καθώς αποτελεί τη μεγαλύτερη, από οικονομικής άποψης αλλά και ποδοσφαιρικής αξία του παίκτη, μεταγραφή για τον σύλλογο διαχρονικά. Η παραμονή του Μεξικανού άσου στην Ένωση, επιβεβαίωσε και ένα ακόμα στοιχείο του φετινού σχεδιασμού.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Ματίας Αλμέιδα. Εξάλλου ο Αργεντινός τεχνικός βγήκε ασπροπρόσωπος με Πινέδα. Η ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του κατέκτησε φέτος μετά από 45 χρόνια το νταμπλ με τον Μεξικανό να αναδεικνύεται πρωταγωνιστή αυτής της προσπάθειας. Μην ξεχνάμε επίσης, ότι  ψηφίστηκε ως πολυτιμότερος παίκτης της Super League τη φετινή σεζόν.

Θέλει Πιζάρο ο Αλμέιδα

Προς αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν είναι η περίπτωση ποδοσφαιριστή που ακούγεται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ, η οποία αποτελεί επιλογή του «πεγιάδο». Ο λόγος για τον Ροδόλφο Πιζάρο, το όνομα του οποίου βρίσκεται στα ραντάρ της Ένωσης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δικέφαλος».

Ο 29χρονος Μεξικανός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Ίντερ Μαϊάμι, την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ δηλαδή, στην οποία μεταγράφηκε από τη Μοντερέι τον Φεβρουάριο του 2020 έναντι 11 εκατ.Ευρώ. Φέτος μέτρησε 12 συμμετοχές στο MLS με 1 ασίστ. Πρόκειται για έναν παίκτη που συνεργάστηκε με τον προπονητή της ΑΕΚ στη Γουαδαλαχάρα με την οποία σημείωσε επιτυχίες όπως την κατάκτηση του τίτλου στο Μεξικό και το Champions Cup.

Ακριβός αλλά απογοητευμένος

Είναι ένας παίκτης μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα, αλλά και ως επιθετικός στην αιχμή του δόρατος. Γι’αυτό και ο Αργεντινός τεχνικός επιθυμεί να τον προσθέσει στη φετινή εξίσωση, αν και η υπόθεση δεν είναι διόλου εύκολη, καθότι μιλάμε για τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της Ίντερ Μαϊάμι! Αμείβεται με 3,35 δολάρια τον χρόνο, δηλαδή 3,05 εκατ.Ευρώ, ένα ποσό που είναι αδύνατο να το βρει όχι μόνο στην ομάδα του «Δικέφαλου» αετού, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ο παίκτης όμως, όπως διαβάζουμε στον αμερικανικό Τύπο δεν είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στο MLS την τελευταία τριετία. Χαρακτηρίζεται ως δυσαρεστημένος. Tη σεζόν 2021-2022 επέστρεψε στη Μοντερέι ως δανεικός και έμεινε εκεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 Από το 2023 γύρισε στο Μαϊάμι και ο Φιλ Νέβιλ, που κοούτσαρε την ομάδα, τον στήριξε σε δηλώσεις του λέγοντας, ότι θα του δώσει ευκαιρίες. Ο παίκτης όμως δεν είχε κανένα γκολ στα στατιστικά του, κάτι που ο Τύπς το απέδωσε στην απογοήτευσή του. Μάλιστα πριν μερικές ημέρες έκανε δηλώσεις, ρίχνοντας αιχμές για τη μεταγραφική πολιτική του MLS, που θεωρήθηκε ως μία εκπεφρασμένη δυασρέσκεια για τον ερχόμο του Λιονέλ Μέσι στο Μαϊάμι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κανονιά" Μελισσανίδη με πασίγνωστο σέντερ μπακ - Φήμες για "κόλπο γκρόσο" - Μεγάλη καριέρα σε Μίλαν, Βόλφσμπουργκ! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags