Facebook Pixel Ροντρίγκο Μολέδο: Σοκ για Μολέδο: Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ - Η πρώτη του αντίδραση! (ΦΩΤΟ)
| 2023-07-14 10:52:00

Σοκ για Μολέδο: Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ - Η πρώτη του αντίδραση! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοκ για Μολέδο: Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ - Η πρώτη του αντίδραση! (ΦΩΤΟ)

Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού.

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέδο, με την CONMEBOL να τον τιμωρεί με προσωρινή αναστολή από την αγωνιστική δραστηριότητα!

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο 34χρονος αμυντικός της Ιντερνασιονάλ βρέθηκε θετικός στην ουσία, οσταρίνη, μετά από σχετικό έλεγχο που έγινε στις 25 Μαΐου στο Καράκας, έπειτα από την αναμέτρηση των Βραζιλιάνων με την Μετροπολιτάνος για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Copa Libertadores.

Η τιμωρία της CONMEBOL έχει προσωρινή διάρκεια, μέχρι να υπάρξει δίκη, και ισχύει για όλες τις διοργανώσεις, κάτι που σημαίνει ότι ο Μολέδο θα αναγκαστεί να χάσει το ντέρμπι της Ιντερνασιονάλ με την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα.

«Η CONMEBOL απέκλεισε προσωρινά τον αμυντικό Ροντρίγκο Μολέδο για φερόμενη παρουσία της ουσίας οσταρίνη σε τεστ αντιντόπινγκ που διενεργήθηκε μετά τον αγώνα με τον Μητροπολιτάνο, στις 25/05, στη Βενεζουέλα. 

Ο αθλητής ζήτησε το δείγμα αντιστάθμισης. Ο σύλλογος θα υποστηρίξει τον αθλητή μέσω του νομικού του τμήματος. Τέλος, σημειώνουμε τη σιγουριά για την αθωότητα του αθλητή μας και ελπίζουμε όλα να ξεκαθαρίσουν», ανέφερε στην ενημέρωσή της η Ιντερνασιονάλ.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε μέσω των social media, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και πως θα κάνει τα πάντα για να το αποδείξει.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μολέδο:

«Για την υποτιθέμενη παρουσία της ουσίας οσταρίνη στην εξέταση αντιντόπινγκ που διεξήχθη μετά τον αγώνα με το Μετροπολιτάν στις 25/05 στη Βενεζουέλα, ενημερώθηκα σήμερα ότι τιμωρήθηκα προσωρινά με αναστολή από την αγωνιστική δραστηριότητα, από την αρμόδια αρχή της Conmebol.

Όλη μου τη ζωή προετοιμαζόμουν και δούλεψα για να εκπληρώσω το όνειρό μου να γίνω ποδοσφαιριστής. Για περισσότερα από 15 χρόνια ως επαγγελματίας ενεργούσα πάντα νόμιμα, καθαρά και με διαφάνεια και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για να ξεκαθαρίσω το περιστατικό και να αποδείξω την αθωότητά μου.

Εκτιμώ όλη την υποστήριξη που μου δίνει η Ιντερνασιονάλ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβόλαια... Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - 5.2 εκατ. για τρεις παίκτες ο Αλαφούζος - "Σφήνα" από ΠΑΟΚ για Βιλένα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags