Facebook Pixel Σουηδία: Χαμός σε πασίγνωστο ντέρμπι - Φωτιές στο γήπεδο και ντου χούλιγκαν - Απίστευτες εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-07-24 06:45:00

Χαμός σε πασίγνωστο ντέρμπι - Φωτιές στο γήπεδο και ντου χούλιγκαν - Απίστευτες εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός σε πασίγνωστο ντέρμπι - Φωτιές στο γήπεδο και ντου χούλιγκαν - Απίστευτες εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερά πράγματα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της ΑΪΚ με την Μάλμε με τους οπαδούς των γηπεδούχων να βάζουν φωτιά σε κλεμμένο πανό και να ακολουθεί... χάος.

Σουηδία: Απίστευτες σκηνές βίας κατά τη διάρκεια του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ της ΑΪΚ Στοκχόλμης και της Μάλμε, το οποίο διακόπηκε λόγω των σοβαρών επεισοδίων, με τα πάντα να ξεκινούν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν οι οπαδοί των γηπεδούχων έβαλαν πανό σε ένα κλεμμένο πανό των χούλιγκαν της Μάλμε.

Οι αντιδράσεις ήταν τεράστιες από τους Μπλε και άμεσα ξεκίνησαν να πετάνε φωτοβολίδες προς πάσα κατεύθυνση, ενώ σε κάποια σημεία της εξέδρας υπήρξαν εστίες φωτιάς, με τον διαιτητή να σταματάει το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια ήρθε η αντίδραση των χούλιγκαν της ΑΪΚ που με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έκαναν... ντου στον αγωνιστικό χώρο και προς την εξέδρα των αντιπάλων, όπου είχαμε ανταλλαγή φωτοβολίδων και αντικειμένων.

Δείτε όσα έγιναν στη Σουηδία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags