Facebook Pixel ΑΕΚ: Η ώρα του Τζόκερ! Έβγαλε ποιότητα - Θέλει χρόνο
| 2023-07-24 09:28:00

Η ώρα του Τζόκερ! Έβγαλε ποιότητα - Θέλει χρόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γιώργου Θεοδωράκη
Η ώρα του Τζόκερ! Έβγαλε ποιότητα - Θέλει χρόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ροδόλφο Πισάρο ντεμπούταρε με τη φανέλα της ΑΕΚ και ο «κιτρινόμαυρος» Τύπος υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη της μεταγραφής.

Στο φιλικό της ΑΕΚ στο Βόλο ήρθε η ώρα του… Τζόκερ, όπως είναι το παρατσούκλι του νεοαποκτηθέντα Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος ντεμπούταρε με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, έβγαλε ποιότητα, ωστόσο, όπως σημειώνει η «Ώρα των Σπορ» αναπαράγοντας στην ουσία τα συγκρατημένα λόγια του Ματίας Αλμέιδα, ο παίκτης θέλει χρόνο. 

.

Άλλωστε το Sportdog.gr, σας έκανε φουλ ανάλυση της παρουσίας του Μεξικανού άσου σε σχετικό θέμα με τίτλο: «Αρτίστας ο Πισάρο, κάνει άνω-κάτω την άμυνα - Φέρνει... εκατομμύρια ο Ζίνι - Μήνυμα Μαχαίρα σε Αλμέιδα».

«… όσα παρουσίασε μέσα στο χορτάρι χάρισαν χαμόγελα στον Ματίας Αλμέιδα και τους οπαδούς της ΑΕΚ. Προφανώς και ο Πισάρο δεν... έβγαλε μάτια, άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο για έναν παίκτη που είναι ανέτοιμος και παράλληλα μετρά μονάχα λίγες προπονήσεις στην Ελλάδα. Ωστόσο, μπόρεσε να δείξει την ποιότητά του και μπόλικα από τα... προσεχώς!

Ο Πισάρο ήταν πολύ καλός στις επαφές του με την μπάλα και εξαιρετικά κινητικός χωρίς αυτή στα πόδια του. Κυνήγησε το γκολ, βρέθηκε μέσα σε αρκετές από τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του και θα μπορούσε να σκοράρει. Άσχετα που σπατάλησε 2-3 ευκαιρίες, το σημαντικό είναι πως πρόκειται για παίκτη που ψάχνει το πώς να πατήσει στην περιοχή και να απειλήσει με κάθε τρόπο, είτε με κίνηση χωρίς την μπάλα είτε με συνδυαστικό παιχνίδι. Αυτό ακριβώς ήθελε ο Αλμέιδα: Έναν ποιοτικό μεσοεπιθετικό, άρτιο τεχνικά αλλά και ικανό να κάνει κίνηση "κρυφού" φορ μπερδεύοντας τις αντίπαλες άμυνες. Αν τα πράγματα δεν πάνε στραβά και ο Πισάρο προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, θα δούμε πολύ ωραία πράγματα από τον Μεξικάνο φέτος!», ανέφερε συγκεκριμένα το Sportdog.gr.

Ποιά ήταν τα λόγια του Ματίας Αλμέιδα για τον Πισάρο; «Πιστεύω το να αλλάξεις ένα πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο στην προσαρμογή. Τον είδα καλά όμως. Έχουμε παίκτες που έχουν μείνει πίσω στην Αθήνα για αποθεραπεία και είναι σημαντικοί. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά», ανέφερε ο Μεξικανός τεχνικός μετά το φιλικό με τον Βόλο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags