Facebook Pixel Παναθηναϊκός: ΣΟΚ στην Ντνίπρο πριν τη Λεωφόρο - "Τροφική δηλητηριάση για 15" - "Βράζουν" με τον Παναθηναϊκό!
| 2023-08-01 13:54:00

ΣΟΚ στην Ντνίπρο πριν τη Λεωφόρο - "Τροφική δηλητηριάση για 15" - "Βράζουν" με τον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
ΣΟΚ στην Ντνίπρο πριν τη Λεωφόρο - "Τροφική δηλητηριάση για 15" - "Βράζουν" με τον Παναθηναϊκό!

Τεράστιο πρόβλημα για τους Ουκρανούς λίγες ώρες πριν την σέντρα της αναμέτρησης στη Λεωφόρο...

Με πολλά προβλήματα φέρεται πως κυλά η προετοιμασία της Ντνίπρο λίγες ώρες πριν την αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στη «Λεωφόρο», στη ρεβάνς του 3-1 της Σλοβακίας.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό ρεπόρτερ, Βολοντίμιρ Ζβερόβ, επικρατεί συναγερμός στις τάξεις των φιλοξενούμενων μετά τη διανυκτέρευσή τους στην Αθήνα, καθώς 15 μέλη της αποστολής εκ των οποίων οκτώ ποδοσφαιριστές εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης και είναι αμφίβολοι για την αποψινή αναμέτρηση (1/8, 20:30).

Το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο για συμπτώματα και σε μέλη που δεν δείπνησαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και οι οποίοι ήπιαν μόνο νερό κι έφαγαν μπανάνες που είχε αφήσει το προσωπικό του ξενοδοχείου κατά την υποδοχή τους, με τους ιθύνοντες του κλαμπ να προμηθεύονται όσα χρειάζονταν από κοντινό σουπερμάρκετ.

Μάλιστα, στην Ντνίπρο επικρατεί γενικευμένη δυσαρέσκεια με τις οργανωτικές συνθήκες και τη φιλοξενία που εισέπραξαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ως παράπονα ότι δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων του «Απ. Νικολαΐδης» μετά την προπόνησή τους, καθώς και ότι το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή καθυστέρησε 30 λεπτά και αντί να διαβεί από τον κοντινότερο δρόμο για το ξενοδοχείο περιφερόταν άσκοπα στους δρόμους για αρκετή ώρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags