Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντνίπρο: Αντίδραση Παναθηναϊκού για την δηλητηρίασων των παικτών της Ντνίπρο - Δεν θα αναβληθεί το παιχνίδι
| 2023-08-01 15:28:00

Αντίδραση Παναθηναϊκού για την δηλητηρίασων των παικτών της Ντνίπρο - Δεν θα αναβληθεί το παιχνίδι

Sportdog Team
Αντίδραση Παναθηναϊκού για την δηλητηρίασων των παικτών της Ντνίπρο - Δεν θα αναβληθεί το παιχνίδι

Το Τριφύλλι δεν φέρει ευθύνη για τα συμπτώματα δηλητηρίασης που παρουσίασαν μέλη της αποστολής της Ντνίπρο. «Παραφουσκωμένα» τα ουκρανικά ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία ευθύνη για τα συμπτώματα δηλητηρίασης που παρουσίασαν μέλη της αποστολής της Ντνίπρο, ανάμεσά στα οποία και περίπου οκτώ ποδοσφαιριστές.

Από πλευράς «πράσινων» γίνεται λόγος για υπερβολικά «φουσκωμένη» πληροφόρηση του Ουκρανού δημοσιογράφου που έβγαλε το θέμα περί «κακής φιλοξενίας», ενώ διευκρινίζει πως η ΠΑΕ δεν έχει ουδεμία ευθύνη για τα όποια προβλήματα επικαλούνται οι Ουκρανοί, ούτε αυτά πλησιάζουν στο βαθμό που αναφέρουν τα ουκρανικά ΜΜΕ.

Σχετικά με τα παράπονα για την καθυστέρηση στην αναχώρησή τους από τη Λεωφόρο το βράδυ, αυτή είχε να κάνει αποκλειστικά με το σχέδιο της αστυνομίας για την ασφάλειά τους, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα τους.

Ο Παναθηναϊκός καθιστά σαφές πως τόσο στο γήπεδο όσο και στη γενικότερη παρουσία της αποστολής της Ντνίπρο στην Ελλάδα τους προσφέρονται τα πάντα, όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες και ουδέποτε έχει υπάρξει το παραμικρό παράπονο από τον οποιονδήποτε. Μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη φροντίδα εξαιτίας όσον περνούν οι Ουκρανοί ως λαός

Από πλευράς «πράσινων» είναι προφανές πως δεν μπορούν να γνωρίζουν πώς δηλητηριάστηκαν, κάτι που ξεκαθαρίστηκε και στη σημερινή πρωινή σύσκεψη με τους εκπροσώπους της UEFA ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά και καμία δυνατότητα προσβολής του Παναθηναϊκού.

Πάντως, παρότι πρόκειται για ένα ζήτημα στο οποίο ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία εμπλοκή, είναι στο πλευρό της ουκρανικής αποστολής παρέχοντας βοήθεια για ό,τι τυχόν χρειαστεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags