Facebook Pixel Μεταγραφικό Radar by Novibet: Παίρνει χαφ ο ΠΑΟ μετά τη Μαρσέιγ - Ετοιμάζουν... βόμβα οι Αγγελόπουλοι (Vid)
| 2023-08-09 18:26:00

Μεταγραφικό Radar by Novibet: Παίρνει χαφ ο ΠΑΟ μετά τη Μαρσέιγ - Ετοιμάζουν... βόμβα οι Αγγελόπουλοι (Vid)

Sportdog Team

Αφίξεις τα επόμενα 24ωρα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ! Βαγγέλης Καράμαλης και Χρήστος Κωνσταντινίδης σχολιάζουν την επικαιρότητα γύρω από τις ελληνικές ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Με μία βαριά είδηση ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή «Μετραγικό Radar» με την υποστήριξη της Novibet. Βαγγέλης Καράμαλης και Χρήστος Κωνσταντινίδης αναφέρθηκαν στη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, ύστερα από επεισόδια που προκάλεσαν χούλιγκανς της Ντιναμό Κιέβου το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου 2023, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα οι δύο συντάκτες του Sportdog σχολίασαν τις μεταγραφικές ειδήσεις που απασχολούν τις ελληνικές ομάδες και τις μάχες που θα δώσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αρχής γενομένης από τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού παίζουν δυνατά τα ονόματα τον Καρδόνα και Μπρίνιτς, ενώ του ΠΑΟΚ του Μαξίμοβιτς, ενώ για τον Άρη συνεχίζονται οι προσθήκες με τελευταία αυτή του Μοντόγια.

Στο τέλος σχολιάστηκε η κίνηση-βόμβα στον Ολυμπιακό με Τζέιμς, ο οποίος θα αποτελέσει, αν επιστρέψει στην Ελλάδα, την απάντηση των Πειραιωτών στη μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags