Κατά καιρούς έχει επικριθεί και σωστά, για τις απόψες που μεταφέρει μέσω της εκπομπής του και για τα όσα λέει εναντίον των αντιπάλων του Ολυμπιακού.

Αυτή τη φορά όμως ο Τάκης Τσουκαλάς άφησε τα οπαδικά στην άκρη και με αφορμή την δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ξεκαθάρισε πως ότι όταν περνάς την κόκκινη γραμμή, δεν είσαι οπαδός!

Μετατξύ άλλων, εμφανώς συγκινημένος, ανέφερε:

«Και για τον Άλκη λέγαμε να είναι ο τελευταίος. Καλή η αγάπη για την ομάδα μας και ο φανατισμός, αλλά τα μαχαίρια είναι για την κουζίνα και μόνο.

Στεναχωρήθηκα κι ας μη το ξέρω το παιδί. Για σκεφτείτε όμως, όλοι μας, όσοι έχουμε παιδιά και όσοι θα κάνετε, να πηγαίνετε στο γήπεδο και να μη γυρίσετε. Σκεφτείτε τους γονείς του. Πάει η ζωή του. Γεννήθηκε δηλαδή για να πεθάνει; 29 χρονών; Συλληπητήρια στην οικογένειά του, στην ΑΕΚ. Είναι αρκετό να πηγαίνουμε στο γήπεδο για την ομάδα, να βριζόμαστε και μέχρι εκεί.

Το παραπάνω, το χώμα που θα μπει μέσα το παιδί, δεν έχει επιστροφή. Όποιος πάρει τηλέφωνο σήμερα, θέλω πρώτα να συλληπηθεί την οικογένεια του παιδιού. Σήμερα η εκπομπή είναι διαφορετική. Κρίμα από τον Θεό. Κι εύχομαι να βρεθεί ο δολοφόνος και όποιος μπει φυλακή, να μην είναι για δύο χρόνια, αλλά για πάντα.

Όλοι οι οπαδοί πρέπει να έχουμε την αγάπη και τον φανατισμό, μέχρι εκεί. Για όλους τους οπαδούς υπάρχει μία κόκκινη γραμμή. Όταν περνάς την κόκκινη γραμμή, δεν είσαι οπαδός, είσαι κάτι άλλο. Καλό παράδεισο να έχει…».


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χατζηχρήστος: "Οι Παναθηναϊκοί κρεμούσαν πανό με Φιλόπουλο - Μη γίνουμε δολοφόνοι και οι ΑΕΚτζήδες"!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr