Τον... απόηχο μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και τη νίκη του Άρη επί της Ντιναμό Κιέβου για το πρώτο μεταξύ τους ματς στον γ' προκριματικό γύρο του Conference League μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «κίτρινων» στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Απόστολου Τερζή, τονίζοντας πως με βάση τις ευκαιρίες και το πως πήγαινε το παιχνίδι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν ένα 2-0 υπέρ της ελληνικής ομάδας. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Άρης έδειξε πως έχει πράγματα να δώσει. Ίσως σεβάστηκε παραπάνω από ό,τι έπρεπε την Ντιναμό Κιέβου. Πιο δίκαιο θα ήταν ένα σκορ 2-0. Να "χτυπάει" το κεφάλι του στον τοίχο που δεν πάει με καλύτερο προβάδισμα στο Βουκουρέστι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Νταρίντα, αλλά και στην πίεση που υπάρχει στον Απόστολο Τερζή, ο οποίος μετά το χθεσινό κέρδισε πόντους στις τάξεις της ομάδας. Τέλος, δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια της ομάδας, όσο και του ίδιου, για τη μη κλήση του Άρη στη σύσκεψη του Πρωθυπουργού με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, και τον Big-4.: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Άρης που είναι παθών και το εχει πληρώσει, δεν καλείται στη σύσκεψη του Πρωθυπουργού με τον Τσέριν. Εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη η ομάδα. Είναι ένα ολίσθημα του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης όλο αυτό.»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα: